Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1018 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
One Piece'den anladığım, seri ilerledikçe derinleşen bir manga. Lucci'nin talihsizliği seri henüz gençken ortaya çıkması. Bu birçok karekter için de geçerli. Koskoca Crocodile, Luffy henüz özel bir teknik yapamazken ona karşı yenildi, yenilmek zorunda kaldı.

Who's Who pek âlâ Lucci'den güçlü olmuş olabilir. Ancak bugün için geçerli mi, bilemem. Özellikle zaman atlamasından sonra Lucci'nin seviyesini henüz görmemişken.
Güncel haliyle Lucci net daha güçlüdür. Cp 0'ın başındaki adam hamsiye yenilmez, yenilmemeli.
 
Mangada hiçbir yerde 4 yonkonun Total gücüne denizciler eşittir demedi.
Sadece güç dengesi var dendi. 2 yonkonun ittifakı bile dengeleri bir nebze bozuyor
 
Tanrı vadisi olayı biraz şüpheli. Xebec, Shiki, Wb, Big Mom ve Kaido tüm gücüyle savaşmasına rağmen Roger ve Garp'a yenildiyse garip olur. O zamanlar günceldeki kadar güçlü olmadıklarını biliyoruz ama yine de hepsi efsane isimler. Bana Xebec 1v2 savaşmış gibi geliyor ama bakalım. Belki ilerde gösterir.
BEnce garip olmaz çünkğ söyle düşün .luffy ye yani bizim tayfaya amiralleri geçtim bir çok (korsan veya denizci) tek başına ayar verebilirdi 2y önce. Ki verdilerde kumayla da buzul reislede. Ki kuma bence efsane 3 amiral ayarında değil.o dönemdeki zebeck tayfasının karşısına çıkanlarda amirl ayarının çok üstünde (potansiyel olarakta) biri denizcilerin yani dünya hükümetinin en güçlüsü oluyor diğeri korsan kral oluyor sonrasında.ve zirve dönemleri içindeler.
 
Amirallerin yonkolardan güçlü olduğu ortaya çıkınca retcon diye ağlar bunlar.

Akainu > Kaido ve Bigmom > Kizaru, Aokiji ve Son dakikada çok kısa gözükecek gibi duran boğalı herif

Fuji den tam emin değilim. Bigmom o kadar aptalca hareketler yapıyor ki Fuji nin basit numaralarını yiyip yer altında yok olup gidebilir. Kaido havadayken onunla kapışabileceğini sanmıyorum.
 
Cidden Lucci cp0 başı falan değil öyle bir bilgi verilmedi. Bir grup cp0 üyesinin ortasında duruyor diye cp0 başı yaptınız hemen adamı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık