Luffy hariç de.Mochi'yi Kata'dan başkası öyle kullanamaz.
Luffy hariç de.Mochi'yi Kata'dan başkası öyle kullanamaz.
Burada müdahale etmem lazım.Lastik özel meyve değil. Luffy özel çocuk. Zoro özel değil ama kılıçları özel. Burada bile denge var
Enma'yı salsan kendi kendinede kendini kullanır. Sanki Zoro bişi yapıyo :sBurada müdahale etmem lazım.
Kimse Lastik Meyvesini Luffy gibi özel kullanamaz.
Ama herkes Enma'yı kullanabilir özel özel kullanır Enma'yı. Kinemon'a şuna buna bakmayın siz onlar ne bilsin
Emma Zoroyu kullanıyor diğer iki kılıç ile beraber diyerekten arttiriyorumEnma'yı salsan kendi kendinede kendini kullanır. Sanki Zoro bişi yapıyo :s
Ben reşit değilim, hikâyenin güncel gidişatından ben de memnun değilim.Önceki arclari okurken çocuktuk, şimdiki olanları okurken 30'a yaklaşmışız. Keyif almama nedeni budur. Haftalık okumaya bünye izin vermiyor. Yoksa MFden farkı yok, orada dövüş de sonuclanmiyordu
Fazla düşünme, delirirsin ?Peki bu benim rahatsız olduğum bir şey mi hayır. Peki neden yazdım? Çünkü hala mantık üzerinden tartışmalar yapıyoruz. Ben diyorum ki bu tartışmalar anlamsız çünkü Oda işine göre keyfine göre mantıkları kesip atıyor yerine yenisini getiriyor. Hiç düşünmeden seriyi zevkine okumak o kadar eğlenceli ki. Yok ben mantık arayacağım dersen kafayı yiyorsun çünkü o kadar mantıksızlık var ki.
15-30-60-30-15 teorisi doğruysa 1018 60.chapter olmalı. Biter büyük ihtimalle.Haftaya act 3 bitecek mi bakalım hic bitecek gibi durmuyo.
Law şuan 26 yaşında luffy 19 yaşında. Aralarında 7 yıl yaş farkı var. Law meyveyi yediği zaman luffy kokoyaşi köyünde vitamindi daha. Bu meyve hırsızlığı ile beraber hükümetin elinden çalındığı kesinleşen ikinci meyve oldu. Daha doğrusu lawın meyvesini hükümet almaya geliyordu, henüz ellerinde değildi. Ama yine de ellerinden kaçırmış oldukları çok değerli bir meyve oldu. Bu hatayı yapanlar denizcilerin en değerlisi sengoku iken ceza alması beklenemezdi. Dünya hükümeti aynı hatanın tekrarlanmaması için Cp Pol üzerinden nakliyesini gerçekleştirmeye başladı diye düşünüyorum. Ama bu sefer ikinci başarısızlığı kabul etmedikler. Bir günah keçisi lazımdı.Yeni kurguladığı şeyler bazen hikayenin bütününü bozuyor. Ope ope için gizli hareket eden hükümet elinden kaçırdıklarında kimseyi suçlamıyor. Bir şey yapmıyor.