Haftaya, haftaya. Oda bu hafta sahne vermediklerini haftaya gösterip perdeyi kapatacak.Adam israrla marco vs king'i göstermiyor arkadaş en azından 1 sahne göster oda yok.
Haftaya, haftaya. Oda bu hafta sahne vermediklerini haftaya gösterip perdeyi kapatacak.Adam israrla marco vs king'i göstermiyor arkadaş en azından 1 sahne göster oda yok.
Çok güzel yazı...Luffy çocukluğunu gomu gomu no mi’yle geçirdi. Çalışmadan önce yumruk bile atamıyordu o rezil meyveyle.
Zoro da çocukluğunu wado ichimonji’yle geçirdi. Onun sayesinde enma’yı hemen kullanabildi.
Beleşlik açısından aynılar. Gomu gomu özel çıksa bile küçücük veledin eline wado’nun geçmesi gibi bişey olur.
Bir ihtimal farklı ve güçlü bir uyanışı vardır. Yoksa özel olması falan hikaye.Meyveye büyük bir özellik koyması lazım su anki özellikleri ile zaten ciddiye alınmaz özel meyve denmesi.
Ya reis elektirik hiç bir şekilde etki etmiyor lasitiğe ama Kaidonun ateş saldırısını cesaretle tanklıyor :/ Saçmalık. Akanın magması denk gelse tüm vücudun tutuşması lazım :dLuffy torunlarına Enel'i yenişini anlatıyor.
Alevler içinde bıraktı bizi.Dost ateşini açmışsın jasghjgnsakmasgö
O zatenSol üstteki kel olabilir diyolaaa Who's Who
Oda sağolsun, Red'in istediği kıvamda sayılar çıkardıkça hızını alamıyor artık Yakında Ace'e falan da kaza kurşunu atabilir.Alevler içinde bıraktı bizi.
Oha cidden çok sağlam yazmış. Helal olsun.Ekşide şöyle bir teori yazmışlar, bana çok mantıklı geldi.
one piece
bir süredir luffy'nin meyve uyanışı nasıl olur ki diye düşünüyorum. doffy'nin ki gibi somut bir meyve olmadığı için, yani vücudundan bir materyal üretilmediği için dokunduğu şeyleri lastik yapması bi…eksisozluk.com
O değil de Chopper'ın Benjamin Button halini merakla bekliyorum şu an. Bölüm çıksa da okusak. Hihi.