Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1017 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzo ve Kawamatsu, King'e rakip olamaz diye düşünüyorum. Kaido karşısında hırpalandılar zaten.
Kesinlikle, asıl mesele King'e biraz itibar kazandırmak. Sonra ki dövüşü Zoro ile olacak çünkü.

Marco da bir şekilde aradan çıkmalı ama King'e bire birde yenilirse, bu sefer King rakip olarak çok yükselir. O nedenle bence en iyisi Zoro kalkmadan kalan kınları King'e kırdırmak.
 
Doğru ama diğer aklıma gelen seçenek, bizim taraftan birilerinin(misal: Inu, Killer ve Franky) yenildiği ya da yenilmek üzere olduğu ve bu üçlünün onlarla yer değiştireceği. Bir de uçuk fikrim var ki o da Big Mom Korsanları'nın sonunda savaş alanına geleceği ve bu üçlünün, o savaşın öncü ekibi olacağı. Bunlar olacağına performans sahnesine gitmelerini yeğlerim açıkçası.
Eğer Big Mom Korsanları halen denizdelerse adaya çıkıp Çiçek Başkenti'ne gelmeleri bir gün sürer. Şu anda zaten zayıf bir durumda ittifak. Big Mom Korsanları işin içine girerse büyük bazı güçlerin gelmesini beklerim savaşa. Big Mom Korsanları geliyorsa da Canavar Korsanları artık sınırına ulaştığı zaman gelsinler. 22 Evladı var o gemide en zayıfı bile Shinuchi üstü karakterler. Yani savaşa şu anda dahil olmaları bizim ittifaka büyük zarar verir.
 
Eğer Big Mom Korsanları halen denizdelerse adaya çıkıp Çiçek Başkenti'ne gelmeleri bir gün sürer. Şu anda zaten zayıf bir durumda ittifak. Big Mom Korsanları işin içine girerse büyük bazı güçlerin gelmesini beklerim savaşa. Big Mom Korsanları geliyorsa da Canavar Korsanları artık sınırına ulaştığı zaman gelsinler. 22 Evladı var o gemide en zayıfı bile Shinuchi üstü karakterler. Yani savaşa şu anda dahil olmaları bizim ittifaka büyük zarar verir.
Oda Big Mom Korsanlarını savaşa dahil etmek istese şak diye eder. Ben işin bekleme faslını geçtim. Elinde Brulee diye bir karakter varken bir günlük yol olsa ne olur olmasa ne olur. Olmadı, Daifuku'nun cini taşır milleti. Belli ki zamanı gelmedi savaşa dahil olmalarının.

Ben 3 kın için olası ama olmasını hiç istemediğim bir eşleşme yarattım attığım mesajda. Ne dışarıdan bizim tarafa bir destek gelmesini istiyorum ne de Big Mom Korsanlarının savaşa dahil olacağını sanıyorum. İkisi de olmaz umarım. Bence Big Mom'ın gemisi Big Mom'ı alıp gitmek için gelecek.

Dediğin gibi olursa ve Canavarlar Korsanları sınırlarına ulaştığında savaşa dahil olurlarsa da bizim taraf önce Kaido'nun elemanlarını yenmiş olacaklar ve sonrasında, ara vermeden Big Mom Korsanlarına kafa tutmuş olacaklar... Bir tek Luffy'nin mi hakisi bitiyor bu seride? O kadar savaştıktan sonra bir de Big Mom Korsanlarıyla savaşacaklarsa kapatıp gidelim dükkanı.

Onlar adaya çıktiğinda bir şey olur(misal, Karasakal veya Denizciler Big Mom'ın adasını basar vs.) ve geri dönerler. Big Mom, seninle işim bitmedi Mugiwara der ve serinin sonuna kadar Luffy'yi takip eder.

Edit: Uzun zamandır bu kadar çok yazım yanlışı yaptığım bir mesaj atmamıştım herhangi bir mecrada :üzgünüm:?
 
Son düzenleme:
-Queen performans salonundaki herkesi öldürmek için büyük bir silah kullanmaya başlayınca herkes kaçışmaya başlamış. Biraz öncesine dair ufak bir flashback varmış. Tama anons aracılığıyla tüm dango yiyenlere taraf değiştirmelerini ve hep birlikte Queen'e saldırmalarını söylemiş. Queen onlarla uğraşmak istemiyormuş, bu sebeple Jack'in Zou'da kullandığı kitlesel imha silahına benzer bir silah kullanmayı tercih etmiş.
-Queen Kaido'ya katılmadan önce Judge'nin yanında çıraklık yapıyormuş. Onu, Ceasar'ı ve Vegapunk'u çok iyi tanıyormuş. Ayrıca Sanji'nin başarısız bir deney olduğunu da bildiğinden onu küçümsüyormuş. Sanji bu silahtan koruyacağına inandığı için savaş kostümünü giymiş.
-Perospero savaş alanındaki şartların değiştiğini görünce ana gemiyi arayıp Smoothie'ye B planına geçeceklerini söylemiş. Smoothie kabul etmiş ve kardeşlerine gemiyi geri çevirmelerini emretmiş.
-Kid Napoleon'u Big Mom'dan almaya çalışmış ama Big Mom'un güçlü hakisi nedeniyle başaramamış. Big Mom Ruh Meyvesini kullanarak Kid'in metal hurcalarına can vermiş. Metal yaratıklar tam Kid'i yiyecekken Law araya girmiş ve onu kurtarmış. Kid onu kurtardığı için Law'a bağırmış. Law Big Mom ve güçlerinin karşı konulamaz derecede olduğunu kabul etmiş ve Kid'e akıllıca hareket etmelerini tavsiye etmiş.
-Kawamatsu, Denjiro ve Izo çatıya varmışlar ve Kaido ile Yamato'nun savaştıklarını görmüşler. Kaido'ya saldırmaya yeltendiklerinde Yamato onları durdurmuş. Bunun özgürlüğünü kazanmak için verdiği bir savaş olduğunu söylemiş. (Kendi savaşı) Kaido tarafından öldürülürse onlardan Luffy'nin geri dönüşü için zaman kazanmalarını istemiş. Samuraylar Yamato'nun isteğini kabul etmiş ve oturup dövüşü izlemeye başlamışlar.
-Wano vatandaşları sonunda Onigashima'yı gökyüzünde görmüşler. Yaşlı bir kadın kehanetin gerçekleştiğini söylemiş. "Kutsal parça (eser) yurduna döndüğünde, tarihin sırları aydınlanacak."

Yanlış görüp uyarırsanız düzenlerim.
Bak işte ! Bölüm dediğin böyle olur .
 
BM korsanlarının planı merak uyandırıcı neden bu zamana kadar beklemede kaldılar gerçekten. Bunun en kısa zamanda aydınlatılması iyi olur can sıktı iyice. Buranın da silah sanayisine göz diktiklerini düşünmüyorum farklı bir amaçları olmalı. Neyse görecez birde mümkünken şu vitrin smoothe Bi savaşsın da necidir bilelim ya. Jack bile her kurşuna kafa atıyor. Bunda bişey yok o da nihayete erer herhalde.
 
O değil de bence Kaido yenildiginde onu BM alıp götürecek. Aksi takdirde denizcilere yem edilecek bir karakter değil. Luffy de hümanist kimseyi öldürmüyor. Tayfası da ya dağılır yada bir kısmı yine BM ile gider
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık