Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1017 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nepalli'nin yazısı ile açıyorum.

- Everyone tries to run from Performance Hall, because Queen uses a big weapon to kill everyone. There is a little flashback. When Tama gives orders to all dango eaters, everyone switch sides and attack to Queen together. Queen doesn't want to fight with them, that's why he prefer use a mass destruction weapon like Jack did in Zou.
- Queen was like an apprantice was under Jugde. He knows him, Caesar and Vegapunk very well. He also know Sanji is a failed experiment of Judge, so he underestimate him. Sanji wears his Raid Suit and he believes suit will protect him from weapon.
- When Perospero see situation is changes, he calls main ship and tells Smoothie they gonna do Plan B. Smoothie agrees and order her siblings turn ship back.
- Kid tries to take Napoleon from Big Mom, but because of Big Mom's very strong Haki, he can't do that. Big Mom using her Soul Fruit and give life Kid's scrap metals. At the moment of metals tries eat up Kid, Law interferes and saves him. Kid shouts Law because of saving him. Law admits Big Mom and her powers are overwhelming. He recommend Kid they must play smart.
- Kawamatsu, Denjiro and Izo arrives roof and see Kaido and Yamato are fighting. They prepares to attack Kaido, but Yamato stops them. She claims this is her fight for her freedom. She asks them when she dies in Kaido's hand, they buys time for Luffy's return. They accepts this request, sits and watches their fight.
- Wano's citizens finally sees Onigashima on sky. An old woman tells ancient's prophecy is true. "When sacred piece return home, secret of history will reveal".

Çevirisini biri yapar.
 
Son düzenleme:
Vay be ne bölüm

Onigaşima Wano semalarında gözükmüş, biri tuttu, ayrıca Yamato düşmemiş. P1 kalkmamış, F6dan biri düşmemiş, Yamatonun meyve gözükmemiş ve Luffy ile Momo'dan haber yok.

Bu smothienin gözükeceğini tahmin etmiştim ama yorumlarda söylemedim tabii.
 
Son düzenleme:
-Queen performans salonundaki herkesi öldürmek için büyük bir silah kullanmaya başlayınca herkes kaçışmaya başlamış. Biraz öncesine dair ufak bir flashback varmış. Tama anons aracılığıyla tüm dango yiyenlere taraf değiştirmelerini ve hep birlikte Queen'e saldırmalarını söylemiş. Queen onlarla uğraşmak istemiyormuş, bu sebeple Jack'in Zou'da kullandığı kitlesel imha silahına benzer bir silah kullanmayı tercih etmiş.
-Queen Kaido'ya katılmadan önce Judge'nin yanında çıraklık yapıyormuş. Onu, Ceasar'ı ve Vegapunk'u çok iyi tanıyormuş. Ayrıca Sanji'nin başarısız bir deney olduğunu da bildiğinden onu küçümsüyormuş. Sanji bu silahtan koruyacağına inandığı için savaş kostümünü giymiş.
-Perospero savaş alanındaki şartların değiştiğini görünce ana gemiyi arayıp Smoothie'ye B planına geçeceklerini söylemiş. Smoothie kabul etmiş ve kardeşlerine gemiyi geri çevirmelerini emretmiş.
-Kid Napoleon'u Big Mom'dan almaya çalışmış ama Big Mom'un güçlü hakisi nedeniyle başaramamış. Big Mom Ruh Meyvesini kullanarak Kid'in metal hurcalarına can vermiş. Metal yaratıklar tam Kid'i yiyecekken Law araya girmiş ve onu kurtarmış. Kid onu kurtardığı için Law'a bağırmış. Law Big Mom ve güçlerinin karşı konulamaz derecede olduğunu kabul etmiş ve Kid'e akıllıca hareket etmelerini tavsiye etmiş.
-Kawamatsu, Denjiro ve Izo çatıya varmışlar ve Kaido ile Yamato'nun savaştıklarını görmüşler. Kaido'ya saldırmaya yeltendiklerinde Yamato onları durdurmuş. Bunun özgürlüğünü kazanmak için verdiği bir savaş olduğunu söylemiş. (Kendi savaşı) Kaido tarafından öldürülürse onlardan Luffy'nin geri dönüşü için zaman kazanmalarını istemiş. Samuraylar Yamato'nun isteğini kabul etmiş ve oturup dövüşü izlemeye başlamışlar.
-Wano vatandaşları sonunda Onigashima'yı gökyüzünde görmüşler. Yaşlı bir kadın kehanetin gerçekleştiğini söylemiş. "Kutsal parça (eser) yurduna döndüğünde, tarihin sırları aydınlanacak."

Yanlış görüp uyarırsanız düzenlerim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık