Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1017 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzo ve Kawamatsu, King'i devralır. Marco yaralılara yardıma gider.
Black Maria vs Robin ve Brook, Black Maria alt edilir.
Kaido vs Yamato, Yamato'yu hibrit açarken görürüz.
Kawamatsu bence Udon'da yattığı için Queen'e ekstra bileniktir. Sanji'ye katılır o yüzden. İzo ve Marco da iki lafın belini kırarlar bir araya gelmişler o kadar.

Kawamatsu bence Udon'da yattığı için Queen'e ekstra bileniktir. Sanji'ye katılır o yüzden. İzo ve Marco da iki lafın belini kırarlar bir araya gelmişler o kadar.
Katılıyorum. İzo, Marco'yla kesin konuşacaktır. Benim tahminimce İzo, Marco'ya içinde kötü bir his olduğunu söyleyip ondan Kinemon ve Kiku'nun yanına gitmesini isteyecek.

Kawamatsu da, İzo'nun yanında King'e girer diye düşünüyorum. Sanji vs Queen eşleşmesi tam oturdu gibi, Kawa'da dahil olursa dengeler o dövüş için fazla kayar bence.

Katılıyorum. İzo, Marco'yla kesin konuşacaktır. Benim tahminimce İzo, Marco'ya içinde kötü bir his olduğunu söyleyip ondan Kinemon ve Kiku'nun yanına gitmesini isteyecek.

Kawamatsu da, İzo'nun yanında King'e girer diye düşünüyorum. Sanji vs Queen eşleşmesi tam oturdu gibi, Kawa'da dahil olursa dengeler o dövüş için fazla kayar bence.
İzo ve Kawamatsu, King'e rakip olamaz diye düşünüyorum. Kaido karşısında hırpalandılar zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık