Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1016 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 7459

Emri veren Orochi olsa da orada Orochi'nin hiçbir hükmü olmadığını Kaido kellesini bir anda kesmiş olmasından anlaman gerekirdi diye düşünüyorum. Hadi Oden'e yaptığını iyilik olarak görelim o saatten sonra. Ya aileni bulup katledeceğim narası ne oluyor sence? Yaptığın insafsızlıktan sonra huzurlu bir biçimde ölmesini sağlamak erdemli bir davranış olurdu ama bir de utanmadan Kozuki soyunu kurutacağım diyordu. Gücü 8 yaşındaki bir velede ve annesine yani bir kadına mı yetiyor? Çelik gibi bir bedenin olacak, gücünle dünyayı dize getireceksin ama bir veletten ve annesinden tırsacaksın.
O zamanlar Orochi gayet Kaido için gerekli bir insandı :(
Onun dışında Kozuki soyunu kurutacağım demesin de ne yapsın ," oo kardeşim sen ne kadar da iyi bir samuraysın bana hayatımın yarasını verdin , yıllar boyunca bu yara benim psikolojimi alt üst edecek ama senin ve ailenin canı sağolsun kardeşim , ailen benim için kesinlikle ileriki zamanlar için bir tehlike teşkil etmiyor" mu desin???
Bak soyunu kurutsa Kaido'nun kafası rahatmış şu an
 
Kartal muhabbetinden kastım sebep çok ?anladın zaten mizahi yaklaştığına göre ?

Haki olayınaa gelirsek meyve gücüyle hakiyi aynı anda kullanan pek karakter yok sanıyorum. Belki çok yorucu bir durum olabilir, orasını açıklığa kavuşturmak lazım. Bu ne zamanın konusu işte onu E. ODA biliyor. Magmaya hakili vurmak yada buza hakili vurmak ? amirallerin savaşı biraz gizem ve ihtişam katmak için uzun sürmüş olabilir. Kaido ihtişamı hak etmiyor mu sonuna kadar ediyor ama Luffy'nin (Oda) acelesi var ?ikiside birbirleri harici düşmanlarla muhatap oldu ve illaki yorucu olmuştur. Luffy Kaido'yu geçmek zorunda bir şekilde.

Mesela bu şartlarda 10 gün savaşsalar tatmin edici olur muydu? Aşağısı ne olmalıydı o zaman? Sayı üstünlüğü, yonko tayfalığı falan? Tüm seri boyunca Luffy imkansızı başardı. Korsanlar kralı olmak için Kaido bir gecede aşılmış çok önemli değil benim için. Evet bir çok kişi için önemli. Enies lobbyde soru tekniğini kendine uyarlayan Luffy için o seviye zordu ama ulaştı ? burda da hakiyi öğreniyor. Yine de zevk meselesi tabi
İşte bunlar tutarsızlığı doğuruyor. Okuduğum serilerde evrenimize göre tutarsızlıklar olabilir, ama kendi mekanikleri içinde tutarsızlıklar olunca masal okuyor gibi hissediyorum. Dediğin gibi en sonunda zevk meselesine dönüyor :flaugh:
Bunun da alıcısı var ki bu şekilde işliyor seriyi. Ama üzülüyorum, yıllardır merak ettiğim o kadar gizem var, seri dinamikleri içinde çözülse güzel olurdu.
 
Kaido gibi babadan ne hayır gelir ki. İçip içip dövüyordur Yamato'yu. O yüzden babasından haz etmemesi gayet normal. Oden olmaya çalışması can sıkıcı asıl.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık