Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1016 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sebep dinleyecek bir şey mi kalmış? Adam zalim diktatör pisliğin teki. Yamato'yu yıllarca esaret altında tutmuş.
Sebepler derken. Kaido bir anda sevgi pıtırcığına dönüştü. Yamato'nun Oden'den önce de babasıyla yaşamış olduğu bazı acı hatıralar olması lazım. Babası gibi bir zalim olmamış. Demek ki Yamato annesine çekmiş peki ya annesi nerede? Ne oldu annesine? Yamato neler yaşadı ki babasına bu kadar nefret besliyor?! Bunları göstermeliler ki Kaido'nun ne kadar zalim bir kafir olduğu daha iyi anlaşılsın.

Dressrosa'da yaşanan zulmün de dolaylı sebebi Kaido'dur. Çünkü Doflamingo, Kaido'nun korkusuyla halka eziyet etti. Smiley meyveleri yüzünden hayatları kararan Okobore halkının çektiği acıların müsebbibidir Kaido. Big Mom bile Korsanların Dünyasında bile bazı durumlarda onurlu olunmasından bahsetti. Page One'yi yumrukla yere gömmezden evvel. Şimdi Big Mom mu daha adam yoksa Kaido mu? Sorusunu sormuş olayım...!
 
Nazgüller witch king ve 50 bin orcun oklarının arasında şiş kebap olmamak için taşımadılar :flaugh:
Luffynin seçilmiş kişi olması okey zaten, bu söylediğim sıkıntı onunla alakalı değil ki. Olay daki sıkıntı yazarın hikaye anlatımında. Örneğin amiraller arasındaki savaş 10 gün değil de 10 saat sürmüş olsa hikayede bir sıkıntı olmazdı. @Alpamis neden bir tek luffynin hakisi bitiyor derken çok haklı. Adamların hakisi onları 10 gün dövüştürüyor. Şu anda jack luffyden güçsüzdür değil mi? İnu ve nekoyla 5 gün 5 gece aralıksız dövüşüyor sayıyı tam hatırlayamadım. Bu adamın hakisi neden bitmiyor? Böyle şeyler yazmayabilirdi. Serinin en üst güç skalasını katakuri kadar tutsaydı, yani yonkoular katakuriyi gördüğümüz kadar güçlü olsaydı. Dolayısıyla katakuri de daha zayıf olmalıydı. Saçma saçma power uplar vermek zorunda kalmazdı bütün tayfaya. Ya da luffy rayleighten değil daha zayıf bir karalterden haki öğrenseydi, kardeşim gücüm bu kadardı bu kadar zorlayabildim adamı deseydi diğer power uplar mantıksız olmayacaktı. O kalan 6 ayda rayleigh luffy yi cracker, doflamingo ya da katakuri kadar zorlayamaz mıydı? Alsaydı eline odunu dövseydi ölümün kıyısına kadar. Buna dayanamazsan zaten gittiğin ilk adada ölücen deseydi... Vs böyle sıkıntılar. Hype yapmak için villainleri güçlendirdi e mecburen tayfaya da power uplar dağıttı böyle kısır döngüye soktu seriyi.
Kartal muhabbetinden kastım sebep çok ?anladın zaten mizahi yaklaştığına göre ?

Haki olayınaa gelirsek meyve gücüyle hakiyi aynı anda kullanan pek karakter yok sanıyorum. Belki çok yorucu bir durum olabilir, orasını açıklığa kavuşturmak lazım. Bu ne zamanın konusu işte onu E. ODA biliyor. Magmaya hakili vurmak yada buza hakili vurmak ? amirallerin savaşı biraz gizem ve ihtişam katmak için uzun sürmüş olabilir. Kaido ihtişamı hak etmiyor mu sonuna kadar ediyor ama Luffy'nin (Oda) acelesi var ?ikiside birbirleri harici düşmanlarla muhatap oldu ve illaki yorucu olmuştur. Luffy Kaido'yu geçmek zorunda bir şekilde.

Mesela bu şartlarda 10 gün savaşsalar tatmin edici olur muydu? Aşağısı ne olmalıydı o zaman? Sayı üstünlüğü, yonko tayfalığı falan? Tüm seri boyunca Luffy imkansızı başardı. Korsanlar kralı olmak için Kaido bir gecede aşılmış çok önemli değil benim için. Evet bir çok kişi için önemli. Enies lobbyde soru tekniğini kendine uyarlayan Luffy için o seviye zordu ama ulaştı ? burda da hakiyi öğreniyor. Yine de zevk meselesi tabi
 
Savaşta her şey mübah tıpkı Luffy'nin Brulee'yi kaçırması gibi. Katakuri yanıp tutuşuyordu Brulee'ye bir şey oldu mu diye. Zaten o olaya vesile olan kişiyi de öldürdü Kaido.
Oden'i öldürmesinin sebebini ise Kaido söylemişti. Ayrıyetten sözü veren Kaido ama emri veren de Orochi'ydi.
Emri veren Orochi olsa da orada Orochi'nin hiçbir hükmü olmadığını Kaido kellesini bir anda kesmiş olmasından anlaman gerekirdi diye düşünüyorum. Hadi Oden'e yaptığını iyilik olarak görelim o saatten sonra. Ya aileni bulup katledeceğim narası ne oluyor sence? Yaptığın insafsızlıktan sonra huzurlu bir biçimde ölmesini sağlamak erdemli bir davranış olurdu ama bir de utanmadan Kozuki soyunu kurutacağım diyordu. Gücü 8 yaşındaki bir velede ve annesine yani bir kadına mı yetiyor? Çelik gibi bir bedenin olacak, gücünle dünyayı dize getireceksin ama bir veletten ve annesinden tırsacaksın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık