Keko kalk geldik geldikkk,Wano'da neler oluyor farkında mısın ?1.3b'lik biri için fazlasıyla zayıf Sanji....
Bırakta Sanji'de yensin Queen'i.
Sanji fanı ol biraz yav.
Keko kalk geldik geldikkk,Wano'da neler oluyor farkında mısın ?1.3b'lik biri için fazlasıyla zayıf Sanji....
Forumda gördüğüm en iyi yorum olabilir.Benim babam pirinç yemekten geri zekalıya dönmüş Wano halkına ve Oden'e bunları yapsa her gün ayaklarını yıkarım.
Diğer karakterlerin geçmişinden bu güne içselleştirdik bro hepsinin ayrı hikayesi geçmişi var yamatonun ise babasının kelepçelemesi birde oden özentiliği başka bir tarafını görmedik jinbe de öyle tayfaya zorla katılınlar kulübü gibi ? inşallah değişir görüşümYamato seçilmez mi ya
Nami'nin diyalogları okumuyom ben ahahahNamiye popüler karakter anketinde oy verenler yaktı başımızı. 3. oldu diye bu Oda sanıyor ki millet seriyi Nami için okuyor. Haftalardır Nami aşağı Nami yukarı bıktırdın kardeşim yeter!
Şu son 30 bölümdür falan göstermese kimse merak edip sormayacak adam gidip buna bölüm çizip duruyor. Abi haftalık bir keyfimiz var onu da çok gördün be Oda.Nami'nin diyalogları okumuyom ben ahahah
Wano şehrindeki bölümleri kalsın ama oradaki kıyafeti çok hoşŞu son 30 bölümdür falan göstermese kimse merak edip sormayacak adam gidip buna bölüm çizip duruyor. Abi haftalık bir keyfimiz var onu da çok gördün be Oda.