Tek temennim işe yaramaz velet, belki duyduğu sesler işe yararOda yüzümüzü güldürse de bir tane Momo'ya da vursa şöyle. Hücrelerine ayrılsın.
Tek temennim işe yaramaz velet, belki duyduğu sesler işe yararOda yüzümüzü güldürse de bir tane Momo'ya da vursa şöyle. Hücrelerine ayrılsın.
Kinemon ve Kiku ölmemiştir diyorum.Kanjuro ölsün bir zahmet.Üçü de ölürse çok iyi bölüm.
Luffy'nin neden kaybettiğini adam gayet net açıklamış altında mana aramak istersen ararsın geçen gün sana WB, Kaido'yu kardeşi olarak görüyor o yüzden gitmedi dediğimde bana çemkirmiştin mesela, şimdi aynı şeyi yaptığının farkında mısın ? Altından mana çıkartacaksan çıkartırsın tabi, her şeyden çıkar o mana mesela Kaido'nun sopasının Kinemon'un kafası sayesinde çatlaması(eğer çatlamışsa) gibi bilmem anlatabiliyor muyum.Kaido neden yenildiğini söylemedi ki? Kaido tekniği tam kapamadığını söylüyor bu o yüzden çok kullandığı ve güçten düştüğü anlamına da gelebilir pek açık bir anlatım yok.
Çok yıprattı karakterleri, karşı tarafı da bizim tarafı da o yüzden kınların ve diğer kullanılmış karakterlerin sahnelerinin etkileyiciliği düşecek. Ben Marco vs Kaido bekliyorum, muhtemelen öncesine veya sonrasında Yamato ile de karşılaşacak.Kanjuro'nun ölü haliyle 2 kını birden aradan çıkarması, Oden oyununu uzatması olmasa gerçekten güzel olabilirdi haklısın. Ama aynı şeyi ısıtıp ısıtıp önümüze koyması sahnelerin güzelliğini önemsizleştiriyor.
Kanjuro ölmez ve yeniden kalkarsa Wano'nun sonsuza kadar süreceğinden emin olacağım.Kinemon ve Kiku ölmemiştir diyorum.Kanjuro ölsün bir zahmet.
WB muhabbetini lütfen artık deşme. Kapattım o defteri sen de kapat en iyisi. Hiçbir bahanesi yok. İsterse öz kardeşi çıksın yaptığının savunulacak tarafı yok.Luffy'nin neden kaybettiğini adam gayet net açıklamış altında mana aramak istersen ararsın geçen gün sana WB, Kaido'yu kardeşi olarak görüyor o yüzden gitmedi dediğimde bana çemkirmiştin mesela, şimdi aynı şeyi yaptığının farkında mısın ? Altından mana çıkartacaksan çıkartırsın tabi, her şeyden çıkar o mana mesela Kaido'nun sopasının Kinemon'un kafası sayesinde çatlaması(eğer çatlamışsa) gibi bilmem anlatabiliyor muyum.
Çok yıprattı karakterleri, karşı tarafı da bizim tarafı da o yüzden kınların ve diğer kullanılmış karakterlerin sahnelerinin etkileyiciliği düşecek. Ben Marco vs Kaido bekliyorum, muhtemelen öncesine veya sonrasında Yamato ile de karşılaşacak.
Luffy'den böyle bir beklentisi olması da ilginç. En başından beri adamı hiç ciddiye almıyordu. "Joy Boy" olabileceğini düşündüğüm birinin iradesini kırmaya çalışmazdım ben.Sen de Joy Boy olamadın derken daha önce başka kişilere de mi böyle anlamlar yüklenmiş acaba ?
Ucu açık olmaz bununda inş... Her gördüğü D ye mi diyor bu lafı yoksa altta gelen yeni nesile mi ? Ve neden doğrudan ismi ''void'' ile anılan karakter ? Ya 3 sene sonra çizer açıklamayı ya da geçiştirir....Sen de Joy Boy olamadın derken daha önce başka kişilere de mi böyle anlamlar yüklenmiş acaba ?