Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1014: Ömür Boyu Acemi Aktör

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    303
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakisi bitmemiş ki zaten, neden yenildiğini Kaido söylüyor. Diğer mevzulardaki bahanelerinden bahsettim. Artı Kaido bu kadar net bir şekilde sopasını çatlatacak adama da böyle laflar çekmez ya elindeki meretin farkında değil yada haki efekti. Olur da Luffy o sopayı kırarsa Kinemon'un kafasına vurduğunda çatladı diye bahane üretebilirime getirdim eğer senin modu açarsam :hhh:

Who's Who beklediğimden iyi performans sergiliyor değinmeden geçmemek lazım.
Kaido neden yenildiğini söylemedi ki? Kaido tekniği tam kapamadığını söylüyor bu o yüzden çok kullandığı ve güçten düştüğü anlamına da gelebilir pek açık bir anlatım yok.
 
Who'nun meyve ve kılıç kullanmadan Jinbe gibi bir ağır siklete karşı başa baş kapışması çok hoşuma gitti. Uçan Altılı'nın itibarını tek başına taşıyor reyiz. :cool:
 
Aslında bölüm güzeldi ama Kanjuro'nun Kiku'nun Kinemon'un böyle dramlarını, sahnelerini çok gördük o yüzden etkisi zayıfıtı. Mesela Kanjuro yine düştü bir kere daha mı kalkacak ?
Kanjuro'nun ölü haliyle 2 kını birden aradan çıkarması, Oden oyununu uzatması olmasa gerçekten güzel olabilirdi haklısın. Ama aynı şeyi ısıtıp ısıtıp önümüze koyması sahnelerin güzelliğini önemsizleştiriyor.
 
Seri boyunca sürekli Kaido teke tekte yenilmez dediler ve Luffy çoktan bir kaç kez yenildi ona , artık Luffy'nin kazanma zamanı yavaştan geliyor bakalım tek başına mı yenicek yanında birisi mi olucak kestiremiyorum. Ama tek başına yenerse en güçlü yaratığı yeneceği için aniden Luffy çok üst seviyeye sıçrar böyle bir şey olacağını düşünmüyorum .

9 kın ve momo olayı sıktı iyice artık şu momo önemli birisi olucak gibi ama hiç istemiyorum keşke daha görmesek seride , Kaido reis son bi şarkı istiyorum senden..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık