Aslında bölüm güzeldi ama Kanjuro'nun Kiku'nun Kinemon'un böyle dramlarını, sahnelerini çok gördük o yüzden etkisi zayıfıtı. Mesela Kanjuro yine düştü bir kere daha mı kalkacak ?Kötüydü. Diyecek başka bir şey bulamadım.
Aslında bölüm güzeldi ama Kanjuro'nun Kiku'nun Kinemon'un böyle dramlarını, sahnelerini çok gördük o yüzden etkisi zayıfıtı. Mesela Kanjuro yine düştü bir kere daha mı kalkacak ?Kötüydü. Diyecek başka bir şey bulamadım.
Ölü rolü mü yapiyor diyosunAslında bölüm güzeldi ama Kanjuro'nun Kiku'nun Kinemon'un böyle dramlarını, sahnelerini çok gördük o yüzden etkisi zayıfıtı. Mesela Kanjuro yine düştü bir kere daha mı kalkacak ?
Kaido neden yenildiğini söylemedi ki? Kaido tekniği tam kapamadığını söylüyor bu o yüzden çok kullandığı ve güçten düştüğü anlamına da gelebilir pek açık bir anlatım yok.Hakisi bitmemiş ki zaten, neden yenildiğini Kaido söylüyor. Diğer mevzulardaki bahanelerinden bahsettim. Artı Kaido bu kadar net bir şekilde sopasını çatlatacak adama da böyle laflar çekmez ya elindeki meretin farkında değil yada haki efekti. Olur da Luffy o sopayı kırarsa Kinemon'un kafasına vurduğunda çatladı diye bahane üretebilirime getirdim eğer senin modu açarsam
Who's Who beklediğimden iyi performans sergiliyor değinmeden geçmemek lazım.
Kanjuro'nun ölü haliyle 2 kını birden aradan çıkarması, Oden oyununu uzatması olmasa gerçekten güzel olabilirdi haklısın. Ama aynı şeyi ısıtıp ısıtıp önümüze koyması sahnelerin güzelliğini önemsizleştiriyor.Aslında bölüm güzeldi ama Kanjuro'nun Kiku'nun Kinemon'un böyle dramlarını, sahnelerini çok gördük o yüzden etkisi zayıfıtı. Mesela Kanjuro yine düştü bir kere daha mı kalkacak ?
Cılkı çıktı artık, kalkmasın.Aslında bölüm güzeldi ama Kanjuro'nun Kiku'nun Kinemon'un böyle dramlarını, sahnelerini çok gördük o yüzden etkisi zayıfıtı. Mesela Kanjuro yine düştü bir kere daha mı kalkacak ?