Aldığımız açıklayıcı bir bilgi haricinde, bana göre yaşanan olayların boyutuna rağmen, orta bir bölüm oldu.
- En sevdiğim panel aslında Hasır Şapkaların Luffy'nin ölümüne verdikleri tepkiydi. Büyük çoğunluk duydukları sesin saçmalığına inandı ve duruşunu bozmadı. Çoğu zaten arkadaşın kolay kolay ölmeyeceğini biliyor, suya düşse bile. Sanji ve Zoro'nun ortak tepkileri çok iyiydi.
- Jinbei abimizin sakince dövüşmesine her zaman hasta kalmışımdır. Yine istifini bozmadan takılıyor. Who's Who'ya kimsin lan sen çekiyor.
- Brook tepki verememiş. Herhalde Black Maria'nın malum uzuvlarının etkisi altında.
- Nami ve Usopp da öyle zırlamamış. Ancak Chopper şaşırırken bir darbe alıyor, bu pek iyi değil.
- Chopper'ın gücünün nereden geldiğini anlamak için palyaçoya neden panel çizdiler bilmiyorum. Tamam Gangster Gastino az değil ama keşke çizilmeseydi.
- Kanjuro sıkıcılığı umarım bitmiştir. Resmen Wano'nun Akainu'su oldu adam. Daha fazla görmeyiz umarım.
- Ölüm (ya da ölüm gibi görünenlere gelirsek) Kinemon Kiku'ya nazaran daha çok ölü duruyor bence ama genelde iyi karakterler ölmeden önce biraz epik bir konuşma yapıyorlar, kötüler de genelde ölmüyor One Piece'de. Böyle olunca o epik konuşma Kiku'dan geldi, Kinemon ise çok hızlı bir şekilde gitti. Bizlerden birkaç damla gözyaşı akıtmadan Kinemon'un öleceğini düşünmüyorum. Bana kalırsa o darbeyle ölmesi gerekiyor ancak eğer Page One ölmeyecekse Kinemon da ölmemeli. Kiku ise ölüme çok daha yakın göründü. Yalnız Kaido direk basmış kralın hakisini.
- Sonunda uzun süren yolculuk bitti. Wano'nun üzerindeyiz artık.
- Momonosuke yine bir şeyler duydu. Neyi duyduğunu az çok biliyoruz ancak Wano bağlamını bilmiyoruz. Zunisha filan olmadığını varsayabiliriz. Ya yeni bir şey gelecek ya da Joy Boy ile alakalı bir şey olacak.
- Gelelim son kısma. Her ne kadar OP evren kurallarına uygun olmasa da One Piece'de sudan etkilenmeyen bir şeytan meyvesi kullanıcısını bekliyorum. (ya da sutaşı kelepçesinin gücünü kısıtlayamadığı) E bu kişi de ister istemez özel biri olacak. Luffy yardım almaksızın çıkarsa benim için sürpriz olmayacak. Benim de on yıllık beklentim hayata geçecek. Öteki durumlarda bir deniz kralı yardımı şu ân mantıklı duruyor ancak Onigashima'ya çok uzak olduğumuz için Law ekibi onları kurtarmayabilir. Bir deniz kralının Luffy'i kurtarması güzel olurdu, ancak Luffy'nin suyu yenmesi daha muazzam olurdu. Bence Aladin'in işi yok burada.
- Ha bu arada aynı mevzu için bir Yunus Peygamber atfı gelirse şaşırmayın derim. Arada Oda yapıyor böyle şeyler. Bir deniz kralıyla bu atfı yapması için de iyi bir zaman.
- En son olarak Joy Boy'un bir adam değil, bir karakter olduğu sanırım anlaşıldı. Yalnız Kaido'dan bunu duymak pek iyi olmadı. Sarhoşken muhabbete dahil olmuşsa, Joy Boy'u farklı bir şekilde anlamış da olabilir.