Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1014: Ömür Boyu Acemi Aktör

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    303
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadının adasında devasa Luffy var. Muhakkak görür. Sadece Coby ile olacak iş değil. Adadakilerin hepsi hakide uzman değil miydi? :dd Şu posterin hatrına anlaşırlar, Coby ağzından kaçırsa tamam zaten jshjs
Garp'ın öğrencisi bu Garp dediğimiz adam oğlunu asar acımaz. Bu Coby ona buna torpil çekecekse bıraksın denizci falan olmasın.
 
Kinemon'un yarısı gitmiş. Soda yine sapık japon'lar için 1 kare Yamato atmış. Momo'nun misyonunun yükselmesini sevmedim.

Onun hariçinde Luffy dövene kadar dayak yicek, eskiden arc başına sağlam bir güçlenme alırdı, mantık dahilinde. Bu arc mantıksız birsürü güclenme almasına rağmen yetmiyor Kaido için. Burdan Soda'nın gercekten seriyi bitirmeye kafaya koyduğunu açılıyor.
 
Son düzenleme:
Animede kan ter içinde gergin resmetmişler. Ama sanki mangada çocuk gayet kendine güveniyor gibiydi :D. Sanki kral hakili yılların shicisini değil de Don Krieg'i falan yakalamaya gidiyordu :D. Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?
Aynen baktım mangada tık yok kılı bile kalkmamış, anime yine kafasına göre uydurmuş. Öncesinde X Drake Wano anlatırken ona terlemiş sadece.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık