Kadının adasında devasa Luffy var. Muhakkak görür. Sadece Coby ile olacak iş değil. Adadakilerin hepsi hakide uzman değil miydi? :dd Şu posterin hatrına anlaşırlar, Coby ağzından kaçırsa tamam zaten jshjsKare minik ondan öyle.
Kadının adasında devasa Luffy var. Muhakkak görür. Sadece Coby ile olacak iş değil. Adadakilerin hepsi hakide uzman değil miydi? :dd Şu posterin hatrına anlaşırlar, Coby ağzından kaçırsa tamam zaten jshjsKare minik ondan öyle.
WG'deki bu konuyu gördün mü. Luffy'nin içinden geçmişler.Topkekte Luffy ile de itişmişti.Güncel Kid > Topkek Luffy diyebilirmiyiz ne diyorsun ?
Garp'ın öğrencisi bu Garp dediğimiz adam oğlunu asar acımaz. Bu Coby ona buna torpil çekecekse bıraksın denizci falan olmasın.Kadının adasında devasa Luffy var. Muhakkak görür. Sadece Coby ile olacak iş değil. Adadakilerin hepsi hakide uzman değil miydi? :dd Şu posterin hatrına anlaşırlar, Coby ağzından kaçırsa tamam zaten jshjs
Değil wg buraya bile bakasım yok ya.Geçmişlerdir zoronun son yaptıklarından sonra normal.WG'deki bu konuyu gördün mü. Luffy'nin içinden geçmişler.
Luffy uğruna ne torpiller gördük. Fujitorası, Garpı. Ah bu da olsa kadını özledim ya sjhjsh :ddGarp'ın öğrencisi bu Garp dediğimiz adam oğlunu asar acımaz. Bu Coby ona buna torpil çekecekse bıraksın denizci falan olmasın.
Animede kan ter içinde gergin resmetmişler. Ama sanki mangada çocuk gayet kendine güveniyor gibiydi . Sanki kral hakili yılların shicisini değil de Don Krieg'i falan yakalamaya gidiyordu . Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?Kare minik ondan öyle.
Aynen baktım mangada tık yok kılı bile kalkmamış, anime yine kafasına göre uydurmuş. Öncesinde X Drake Wano anlatırken ona terlemiş sadece.Animede kan ter içinde gergin resmetmişler. Ama sanki mangada çocuk gayet kendine güveniyor gibiydi . Sanki kral hakili yılların shicisini değil de Don Krieg'i falan yakalamaya gidiyordu . Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?