Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben artık Kaido fbsi görmek istiyorum. Kaido'yu bilmeden Luffy ile dövüşü falan çok anlamsız geliyor bana. Gerçi o fbyi görmek için Kaido'nun biraz dibi görmesi lazım. Yavaş yavaş o noktaya geliyoruz bakalım.
Daha dövüş gerçek anlamda başlamadı.


1. Bizimkiler eşleşecek.

2. Bizimkiler kendi rakiplerini yenecek.

3. Mesele Kaido vs Luffy'e anca o zaman gerçek anlamda gelecek.


Şu seride Dressrossa'dan beri en fazla tilt olduğum şeylerden birisi dövüşlerin fazla kaotikleşmesi. Eskiden sırayla herkes rakipleriyle eşleşir ve yenerdi. Şimdiyse her şey çok parça parça gidiyor. X karakteri Y'ye iki panel vuruyor sonra hop başka olay. 2 sayı sonra Y karakteri karşılık veriyor sonra hop başka şey vs vs böyle gider. Ya amca kasma işte. Serinin bu yapısına herkes alıştı sırayla göster gitsin işte. Zaten ittifak muhabbetinden ötürü tayfayı doğrudürüst öne çıkamamasından ötürü bir zamanlar öffff çektiğimiz Usopp dövüşlerini dahi özler hale geldik.
 
Sanji yi bence muhakkak göreceğiz sonraki bölümde.Big Mom Oda sayesinde bizimkiler tarafına geçti gibi duruyor.Tama varken bizimkilere elleşmez.Bizim bulutuda hediye olarak bizzat kendi bile verebilir Nami ye.Zaten işide kalmadı daha iyisini oluşturdu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık