Chris 25 Nis 2021 #8,953 Ulti bm'a saldırmaya çalışacaktır. Onun dışında aklıma bir şey gelmiyor. Kaç sayıdır king ortalıklarda yok. Eğer momo'nun peşine düştüyse yamato ile kısa süreli vs atabilir.
Ulti bm'a saldırmaya çalışacaktır. Onun dışında aklıma bir şey gelmiyor. Kaç sayıdır king ortalıklarda yok. Eğer momo'nun peşine düştüyse yamato ile kısa süreli vs atabilir.
justahuman 25 Nis 2021 #8,955 Sakata Gintoki dedi ki: Sanji şov istiyoruz artık. Genişletmek için tıkla ... Şovu geçtik varacağı yere varsa bari : |
Sakata Gintoki dedi ki: Sanji şov istiyoruz artık. Genişletmek için tıkla ... Şovu geçtik varacağı yere varsa bari : |
SavaşkuşuMARCO 25 Nis 2021 #8,957 Ulti BM ye saldırır. BM Ulti'ye de helalinden yapıştırır. Sonra Sanji gözlem ile Ulti'nin zor durumda olduğunu hisseder ve olay yerine Kid ile aynı anda varır. Kid ve Sanji vs BM
Ulti BM ye saldırır. BM Ulti'ye de helalinden yapıştırır. Sonra Sanji gözlem ile Ulti'nin zor durumda olduğunu hisseder ve olay yerine Kid ile aynı anda varır. Kid ve Sanji vs BM
justahuman 25 Nis 2021 #8,958 Sanji neden bir türlü varamıyor? 1112: Sanji vs Koby Sanji: En çok bana kimin ihtiyacı varsa oraya gitmeliyim. Sanji: En çok kadın Amazon Lily'de bana en çok orada ihtiyaç vardır.
Sanji neden bir türlü varamıyor? 1112: Sanji vs Koby Sanji: En çok bana kimin ihtiyacı varsa oraya gitmeliyim. Sanji: En çok kadın Amazon Lily'de bana en çok orada ihtiyaç vardır.
Sakata Gintoki 25 Nis 2021 #8,959 Kuroro dedi ki: Sanji bölümü geliyor hazır olun. Genişletmek için tıkla ... Sanji bölümu gelmezse forumca toplanıp Japonya'ya sefer düzenliyoruz.
Kuroro dedi ki: Sanji bölümü geliyor hazır olun. Genişletmek için tıkla ... Sanji bölümu gelmezse forumca toplanıp Japonya'ya sefer düzenliyoruz.