zoro vs king, sanji vs queen hala yüksek ihtimal olarak görüyorum. sanji en son kadınla eşleşip kaybettiğinde namiyle değişip, 3. adamı yenmişti. benzer bir durum bekliyorum.
malum anka kuşu diyince küllerden yeniden doğma gibi bir hikaye var. sırf bu yeteneği göstermek için marco düşebilir yada zoroyu iyileştirip bir süre devre dışı kalabilir gibime geliyor.
Senin dedigini oda'nin yapmasi demek söyle birsey: gel benim kafami patlat sonra denize at olmadi vücudumu 98 parçaya böl ondan sonra ayri ayri topraga göm sonra topragin vücudu 5-6 sene çözmesini bekle sonra üstüne baskalarini da göm.
O kadar da uzun boylu degil tm law Bebe gibi bakiyor oda abisi de hazirdan beles 2-3 power Verdi ama kuzu gibi oturma sirasi geldi. Sen gel potansiyeli geride olmasina ragmen law ve kid'in önüne oda'nin yancisi gibi öne gec üstùne birde king öylemi?
Sanji ayri konu. Su saatten sonra king+queen alip üstüne yonkou'ya dalip üstüne cp0 elese ( ki o kadar ezilmeyle daha fazlasini hakediyor) sorun degil. Ama zoro luffy ayri.
Bana kalsa law biraksin geberse de gidip yonkou'ya dalsin. Bebek bakmaya mi geldi wano'ya? Biberon da versin bari. O dedigini yaparsa oda heleki law kid sanji aksiyon yapmamisken ve marco ve yamato oradayken öyle bi söverimki gerisini düsün yani. Kendimi zor tutuyorum az kaldi.