Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin kabul etmesini hiç beklemiyorum. Hem bütün imparatorları indireceğini söyledi. Hemde Mom'a 2 kez meydan okudu. +Balıkadam adası ve Sanji'nin durumları vs.de var. O yüzden olacağını hiç sanmıyorum.

Big Mom düşman safında kalmalı.
Big Mom düşman safında olmamalı galiba olmayacakta. Bunun yerini çoktan yapmış olabilir. Katakuri, Brulee'ye "Hasır Şapkalar kaçabildi mi." diye soruyor. Brulee'de "evet kaçtılar" gibi bir şey söylüyor. Katakuri gülünce Brulee " sana yaptıklarından dolayı onu affetmeyeceğim diyor." Yani burada aslında Hasır Şapkalarla bir yakınlaşma olacağının sinyali verilmiş. Sanji'nin, Big Mom'dan kurtulmak varken ona hayatında yediği en lezzetli pastayı yedirdi. Daha önce Sanji bu yemek mevzusu ile Gin'in kalbini kazanmıştı. Yine buna benzer bir şey olur mu olur. Eğer Big Mom ölürse yine de Big Mom Korsanlarıyla bir müttefiklik olacağını düşünüyorum.
 
Hayaller


Crocodile, Mr 1, Buggy, Alvida, Caesar buluşması yaşanır. Moria, Doff, Kaido Luffy ve Denizcilerin son durumu konuşulur. Belli bir fraksiyonu seçmek üzere oylama yapılır.
(Buggy ve Croc un mazisi var zaten arada telefonlaşiyorlardır. Caesar çok yalnız kaldı kurgu dışına itilmeyecekse ölmemek için ittifak arayacaktır) Bu fraksiyon Doff u bile kaçırabilir kendi hesaplarına uyabilir diye. Croc zaten denizcilerin sinirleneceği her şeyi yapmaya razıdır.

Shanks Mihawk buluşması yaşanır. Shanks Mihawk ın 10 000 Marine erini ve bir düzine koramirali katletmesini tasvip etmez, ama Mihawk 'ın kolunu ısıtması gerekiyordur

Teach & Wapol yeraltı dünyasının gelirlerini paylaşma anlaşması yapılır. Wapol Teach e yaslanır.

Vegapunk Dragon u arar. Çemberin daraldığını ve artık yerinden ayrılmak istediğini söyler. Dragon Marineford un gizli mecha projesine bir arka kapi koyduysa onu kaçırmaya geleceğini söyler.

Green Bull olayların farkındadır Vegapunk ın infazı için odasına gelir. Vegapunk sadece 5 sayfa gözüküp ölerek devrim şehidi olur.

Bölüm sonu tekrar Wano ya döneriz.
Urouge gülerek Wano ya gelir. Kaido ve Bigmom ın suyu ısınmıştır.




Gerçekler

Sanji rakip ararken diğer dövüşlerden 1, 2 kare görürüz. Haftaya ara yok
 
Son düzenleme:
Beklentim yok ama tek isteğim Big Mom'ın taraf değiştirmemesi Tama'nın güvenliğini sağladıktan sonra Kid ile eşleşmesi...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık