Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Japonya'da günlük intahar eden kişi sayısı virüsten ölen kişi sayısından fazla. Yıllık 20000 kişi intahar ediyor. Birçok neden var ama iş stresi bunlardan birisi. Benim hergün bindiğim tren hızlı trende bile ayda 3-4 defa önüne atlayan oluyor. Ki oda sadece benim bindiğim saatlerde.
Yani mangakalar öyle kafasına göre ara alayım felan yapmıyorlar. Muhtemelen bazı araların nedeni bölümün beğenilmeyip tekrar edit edilmesi gibi nedenler olabilir. Daha geçen gün çok ünlü bir bayan oyuncu intahar etti. Halbuki ki çok başarılı ve hiç beklemeyeceğin birisiysi.
 
Son düzenleme:
Öyle bir izlenim yarattın onu belirttim.Dünyada birçok meslekte olanlar Oda nın yaşadığının çok daha fazla iş yüküyle cebelleşiyor.Oda bedavaya bu işi yapmıyor sonuçta çok ciddi bir para kazancı var.Yılın yarısını ara ile geçiştiren mangakanınmı yoğun programı var? Dünya kadar para kazanıyor 1-2 tane daha yardımcımı alamıyor.Öyle bir acındırdınki adamı görende asgari ücretle haftanın 6 günü 10 saat çalışıyor zannedecek.Valla ben bile acıdım .
Mangakalar haftanın 6 günü, günlük neredeyse 20 saat çalışıyor. Al Kişimoto'nun yıllar önce paylaştığı çalışma programı:

Her ay 1 haftalık arayı da keyfinden vermiyor adam. Bütün gün masa başında bütün ağırlığını koluna yükleyerek geçirmesi gereken bir iş yapıyor, Kubo da Togaşi de zamanında böyle bir ayrıcalıkları olmadığı için şu anda doğru düzgün seri çıkartamıyorlar. "Ya bugün çalışmıyorum" dedi diye ara vermiyor, sağlığı için ara veriyor, bu seneki durumun ise Oda ile uzaktan yakından bağlantısı yok, bu yıl OP'un çıkmadığı haftaların yarısında direkt derginin kendisi çıkmayıp ara verdi.

Allah aşkına adama sallamak için "Böyle böyle işler de var" acıdırmasını yapmayın, bu Oda'nın yaptığı işi daha kolay yapmıyor :d
 
2 hafta daha manga yok ....Oda efendi canı ne zaman isterse o zaman manga çıkacakmış.
Mangayı haftalıktan aylığa döndürdü adam yazık halbuki tutsunlar 100 asistan 2 bölüm çıkarsınlar haftada ama Japonlar bunu hep tek kişi işi olarak gördüğü için mangakalar aşırı yıpranıyor. Mangalardaki kişisel sanatı seviyorum ama çizemiyosan zamanında yardım alacaksın bence sonuçta One piecede ne HxH kadar hikaye detayı nede Berserk kadar sanat var.
 
Önümümzdeki bölüm ya da ondan sonraki bölümde İnu-Neko'nun Kaido önünde bir şovuna tanık oluruz. Slong formu zaman sınırlı. Kinenom ve birkaç kın Kaido önünde sırasını savdı. Sıra geriye kalanlarda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık