Dövüşün süresi gerçekten önemli mi ?Biri 11 diğeri 10 saat falan sürdü. Bi de ilki tankman’ın göbeğine atlıyor sabırsızlıktan. Yoksa uzayacak daha da.
Diğeri de kenbunshoku kaybedip normalde yemeyeceği 3 boundman saldırısı yiyor doğrudan. Bi de kendine mızrak sokup 4 saat kan kaybediyor.
Aynı ligde olsan normal şartlarda günler sürer dövüş. Zoro ve sanji power up alsalar bile yetmeyecek. Dövüşün bitmesi için dış etmenler lazım, baya yaralanmaları lazım. Jack şuan birkaç saatte inmeye hazır. Ama diğerleri marco’dan o kadar dayak yemedi.
Normal inmeyecek bence onlar. Çok sürmesi gerekir çünkü.
Mesela King vs Zoro çizse ve ya Queen vs Sanji,kaç saat sürerse sürsün.Bu Oda'nın dövüşün zorluğunu anlatmak için kullandığı bir rakam sadece.Manga bölümü olarak bakarsak,çokta uzun sürmüyor.
Luffy kazanırken çeşitli etmenlerden bahsetmişsin,ben sonuç odaklı bakmayı tercih ediyorum.(Cracker öyle davranmasaydı,Katakuri şöyle yapmasaydı gibi zaten olmuş olayları tartışmak benim için mantıklı değil)Bir şekilde kazanabildi Luffy bu dövüşleri,aynı gün içerisinde bunu başarmak zaten çok zor bir olaydı.
Zoro'nun sınırına geldiğinde Kral haki uyandırıp saldırısına ekleyebildiğini gördük.Yani demem o ki King ile eşlesseydi bugün Wano'da,eminim çok zorlanırdı,hatta belirli süre ezilen tarafta olurdu fakat uyandıracağı güç,(bunu gördük)+ enma Zoro'yu zafere götürebilirdi.
Sanji içinde düşüncelerim benzer.
Şuan iş farklı yöne kaydı gibi,Zoro ağır yaralı belki King ile eşlesmez,belkide eşlesebilir bilemeyiz.
Ama wano başında King ile eşleşseydi zafere uzanan taraf olurdu Zoro ben böyle düşünüyorum.