Kedi korktu da bahane arıyordu. xdHer yerde kaos var, en son peşinden gidilecek adam Perospero. Ama kedi Perospero'nun peşinden gitmeye karar verdi. Umarım Perospero tokatlar.
E ona bakarsan, Linlin ve Kaido'nun dayanıklılığını bekliyor musun Shankstan ? Bana göre mümkün değil. Farklı özellikleri ile ön plana çıkmaları, denk liglerde olmadıkları anlamına gelmez aşağı yukarı aynı seviyenin adamları işte.King üzerine demedim mesajı . Her sağkolun öne çıktığı özellik çok farklı bu sebeple sağkol seviyesi güç belirtmez demeye çalıştım
Ayrıca üst düzey bir saldırı değildi. Jack yese vizz derdi o saldırıya
Bende perosperonun epey güçlü çıkmasını istiyorum. Bi bakıyoruz meyve uyanış geçirmiş biri ellerini yere sokmuş tüm wanoyu şekere kaplıyor , bu sırada kaido vs luffy savaşı bitmiş oluyor ve ada düşüyor masum insanlar ölmesin diye adaya doğru bir şeker sütünü oluşturuyor efsane dururdu.Her yerde kaos var, en son peşinden gidilecek adam Perospero. Ama kedi Perospero'nun peşinden gitmeye karar verdi. Umarım Perospero tokatlar.
Tabiki beklemiyorum. Her yonkouyu öne çıkaran özellik farklı Hatta yonkoukar arasında bile güç farklılıkları olduğu bariz ancak bu Yonkoularda yinede en kötü seviyede diyebileceğimiz bir haki ve dayanıklılık seviyesini biliyoruz. Bak linlin , shanks , kaido , Wb hepsi kralların hakisini kaplayabilen kişiler , hepsi dayanıklı kişilerE ona bakarsan, Linlin ve Kaido'nun dayanıklılığını bekliyor musun Shankstan ? Bana göre mümkün değil. Farklı özellikleri ile ön plana çıkmaları, denk liglerde olmadıkları anlamına gelmez aşağı yukarı aynı seviyenin adamları işte.
Seri sonunda görür müyüz bilmem ama zoro ölmeden önce mihawk’ın gücüne çıkacak. O yüzden yonkou ligi beklemek normal. Adamın vivre kardında “shankstan güçlü rakip bekliyor” yazıyordu diye hayırlıyorum.Böyle söylememin sebebi marconun aksine zoronum ashura + enma ile zaten sağkola isabet ettirirse indireceğini düşünmem. Savaşı uzatsa zaten alır diye düşünüyorum.
Şahsen ben enmayı hala tam anlamıyla kullandığını düşünmüyorum.
Tabiki dediğin olabilir her sağkolun bir özelliği one çıkıyor belki zoronun ki de ileri silahlanma ve kılıç ustalığı olacak. Tabiki zoronun misyonu geregi normal bir sağkol olmayacağı da kesin bana göre , bir şekilde en iyi kılıç ustası olacağını varsayarak en iyi kılıç ustasından güçlü olacağını düşünüyorum ve en kötü amiral demek bana göre , ki şahsen seri sonu zoro yonkou seviyesi olacak bana göre. Veya yobkouyla 1vs1 atsa ne olur muhabbeti dönecek hale geleceğini düşünüyorum bakalım neler gösterecek Oda efendi bize
Olabilir dediğin. Ancak işte zoronun şuanki hasar seviyesi bile sagkollardan katbekat fazla duruyor. Zoronun bundan sonra alacağı powerup dövüşün sürecini belirler . Eğerki alacağı pup silahlanma hakisi anlamında birşey ise marcoya garpın yaptığını yapabilecek hale gelir.Seri sonunda görür müyüz bilmem ama zoro ölmeden önce mihawk’ın gücüne çıkacak. O yüzden yonkou ligi beklemek normal. Adamın vivre kardında “shankstan güçlü rakip bekliyor” yazıyordu diye hayırlıyorum.
Luffy daha tam yonkou olmadı. Ama arc sonunda yonkoudan aşağısına yenilmeyecek bişey olacağı kesin gibi. Luffy’nin bu arc’taki seviyesine zoro en azından seri sonunda çıkacaktır.
Tüm sağ kollar için geçerlidir bence bu. Kata’yı yormaya çalışırlar. Sadece o değil marco’nun da yorulması lazım galiba bu ligde. Baksana adamdan kanat bile alıyorlar yani iyi vuruyorlar aslında. Ve marco şimdiden nefes nefese kalmış. Yani bu adam da kendi ligine karşı vurulunca değil yorulunca yenilecek galiba.
Daha üst ligdekiler için gerekli değildir tabi. Kata’ya bloklayamayacağı ve kaçamayacağı süper güçlü alan saldırısı atarlar. Marco’ya da garp gibi haki tanrısı bi hayvan vurunca savaştan sonra bile kafası sargılıydı. Bu şekillerde kısa sürede alabilirsin anca. Ama bunların ligindeysen uzun uzun dövüşeceksin. Ben böyle görüyorum bu sağ kolları.