Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1012: Kaşıntı

Sizce bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    232
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nami kısımlarını okumadım.

Bu arada Zoro'yu saran Sanji'ymiş, ben onu bölümde farkettim. Ulan adada 3 tane doktor var, Zoro'yu onlardan biri iyileştiri diye hayal kurarsın ama seni sarıp sarmalayan yine ezeli rakibin olur. Zoro fanları için küfür gibi resmen.:D
Bir de kol ve bacaklarını sabitlemek için kılıçlarını kullanmış olmasın
 
Abi siz ciddisiniz ha... Hemen Zoro'yu King'e yamamaya çalışmışlar bir de. :hhh:
Eğer Marco'nun iyileştirme de sınırı yoksa (Sınırı olması lazım) O zaman bırakalım Tüm Wano dövüşünü Zoro'ya bırakalım. Bu King o kadar basit biri mi de, Marco, enerjisini Zoro'ya harcasın ?
Hay Allahın işine bakın ki, Marco'nun onca zamandır sakladığı kozu olsun ve Zoro tuh gibi olsun. Ortalıkta zaten rakip yok. Apoo, Queen ve King var. Onlara karşılıkta, Sanji,Marco, Drake ve Chopper var. Siz gelip, pastaya Zoro'yu ilave ediyorsunuz.
Marco'nun iyileştirme yeteneğini arc başında boşa görmedik bence reis. Şuan Marco'da yaralıdır zaten 2v1 atıyor herif sonuçta. Kalan son gücüyle Zoro'yu biraz iyileştirir. Yaralı King vs Yaralı Zoro olabilir. Ya da belki başka birisiyle kapışır ama King daha olası geliyor. Bakacaz artık ama arcı kapatmadığını düşünüyorum.
 
söylemeyi unuttum ama wanodan beklentimiz bizim yüksekti özellikle samuray çizimler konusunda oda berbat çıktı ryumada sanırım bi coolluk ve samuraylığa has bir görüntü gördük ama koskoca wano cidden iğrenç ya. 10 yaşında çocuk mu izliyor bunu? Bir kanal var yumurcak tv diye 5,6 yaşındaki yeğenlerime açardım çizimler aynı orası. Hikayeyi iyi işlemiyorsun bari çizimlerini iyi işle manga çöp anime oldu çöp oğlu çöp. Alın bu yazıyı Oda taşlama konusunun başına ekleyin siteye giren herkes görsün.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık