Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1012: Kaşıntı

Sizce bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    232
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marco ve Zoro vs King olabilir. Ama sıfırdan bir de King'i alacağını düşünmek biraz hayalperestlik bence. Kınlar da iyileştiler ama gidip de tekrar Kaido'ya atarlanmıyorlar değil mi? Hepsi kendi çapında bir şeyler yapmaya çalışıyor.
Marco'nun King'i almak için Zoro'ya ihtiyacı yok. Zoro'nun iyileştiği taktirde King'i alması için de Marco'ya ihtiyacı yok. Zoro tamamen iyileşmese bile gider Queen'i alır. Yarı iyileşmiş Zoro için bile Queen'den daha alt kategoride bir rakip yok.
 
Abi siz ciddisiniz ha... Hemen Zoro'yu King'e yamamaya çalışmışlar bir de. :hhh:
Eğer Marco'nun iyileştirme de sınırı yoksa (Sınırı olması lazım) O zaman bırakalım Tüm Wano dövüşünü Zoro'ya bırakalım. Bu King o kadar basit biri mi de, Marco, enerjisini Zoro'ya harcasın ?
Hay Allahın işine bakın ki, Marco'nun onca zamandır sakladığı kozu olsun ve Zoro tuh gibi olsun. Ortalıkta zaten rakip yok. Apoo, Queen ve King var. Onlara karşılıkta, Sanji,Marco, Drake ve Chopper var. Siz gelip, pastaya Zoro'yu ilave ediyorsunuz.
Şu King, Marco'nun bir yandan da Queen'i döverken patakladığı ve bu yüzden de korkudan altına yapan kara çocuk değil mi?
Kim kiminle eşleşir bilmem de King dediğimiz baya ezik bir tip yahu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık