Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010: Fatihin Hakisi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    412
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir ara Oda, Big Mom yerine Kaido'nun yanına Dof'u koymayı düşünmüştü sanırım. Beş nova Dof'u anında patates ederdi bu gerçeği görünce vazgeçmiştir.
 
Luffy iyi bir öğrenci... Krizleri iyi yönetebilme yeteneği ve kendi kendisine analiz yapıp duurmu lehine çevirebilme yeteneği var. Her ne kadar normal halinde çocuk gibi salak gibi görünse de bu tip durumlarda düşünüyor ki adam bunu ilk yediği balyozdan bugüne düşünüyormuş...

Lastik meyvesi buna çok artı katıyor defansif anlamda kim ne derse desin... Lastik bir topu tekmeliyormuşsun gibi oluyor bir yerden sonra ve hızlı iyileşiyor wolverine tarzı birşey. En büyük zaafı kesici aletler...

Elemanın genlerinden ve dedesinin daha 5 yaşlarından bugune kadar döve döve ve dövdüre dövdüre nasıl yeneceğini öğretmesinden geliyor bu yeteneği de... Ezile ezile ezmesin öğrenmiş bir velet.
 
Mükemmel bir sayı olmuş.
Haoshoku anlam kazanmış, rayleighin malum bölümde camienin boynundan kelepçeyi çıkartıktan sonra bir süre neden kral hakisi kullanamadığını anlamış olduk. Hakinin biten birşey olduğunu biliyoruz ama tasarruf modu da :D mevcuttur muhakkak.

Bazı arkadaşların halen amiral seviyesinden filan bahsederken Luffy amiral seviyesine yaklaşıyo demelerini :D gülerek okuyorum.

Oda halihazırda kaidoya en güçlü korsan derken herhalde şunu akıl etmemizi bekliyodur, marinefordda akainu'nun shankse saldıramadığını saldırırsa nelerin gerçekleşebileceğini belirtmişti ki shanksten dahi güçlü olduğunu defalarca kez anlatmaya çalıştığı bir yaratığı, müthiş bir power up alarak luffynin teke tek de dahi alabileceğini biliyoduk şimdi görmüş olduk. "Bire birse kaido alır" (kim olduğu farketmez gibi bir anlamı var) sözü sanıyorum artık luffy için geçerli değil. Ama katakuri benzeri bir dövüşe döneceğini, luffynin keza bir kez daha dövüşte düşeceğini düşünüyorum.

Meyve uyanışı mı görürüz yoksa gear 5 mi olur bilmem ama katakuri de olduğu gibi yine yeni hakisi ile beraber kombine olarak kullanabileceği birşey çıkartacak şapkadan sonlara doğru diye düşünüyorum. Yonkou bu ya gear açmadan hayırdır derler adama.

Tüm bunlar halen amiral seviyesine yaklaşıyo gibi bir algıyı nasıl yaratıyo gerçekten anlamak zor, marinefordda 3 amiralin karşısındaki luffy e henüz bu aşama için hazır değilsin gibi bir laf edilmişti, o laf tahminen artık 3 amiral bir araya gelse dahi amiraller için geçerli olacak sanıyorum. Yani aynı sahnenin benzerini luffy 3 amirali karşılarken görmemiz mümkün. Luffy kaido ile savaşmadan önce bir amiralle dahi birebir dövüşe girse dövüş esnasında yine bir powerup geliştirip alacağını biliyoruz bunu amirale değil en güçlü korsana yapmak onu artık rahatlıkla en az 1.57 x amiral yapıcatır diye düşünüyorum :D Niye 1.57 içimden geldi bilmiyorum :D Adam kaidou devirince ödülü en az 5 milyar olacak iken diyolar ki halen amiral seviyesine geliyo :D

Zoronun daha önce ashura ile yaptığı saldırıda kral hakisi olduğunu düşünmüyorum. Ama ashura açıldığında şu anda kral hakisini istemeden kullanmasını çok güzel bağlamış derim. Hatta öyle ki ashura modunda ileri de üç kılıcı da kara kılıç olup ilk 12ye ekler 15 olur sanırım :D Dövüşü iyi taşıdı ama luffy ile arasındaki fark çok belirgin, o gözü ne zaman açtıracak oda, manga da görebildiğim kadarıyla kapalı gözü görünmüyor, herif yarı ölü hale geldi halen göz möz açılmıyor acaba tek kullanımlık bir şey mi diye geliyo insanın aklına ama burda açmıcaksa ne zaman açtırıcak acaba seri sona yaklaştı.

Haoshokuyu 1010. mangaya kadar bekleyen herkese sevgilerle :D
 
Son düzenleme:
Ulan o değil de kid powerupı kaçırdı. Luffy kral hakiyi saldırıya eklediğini söylediğinde kid orada değildi. Orada olsa duyardı o da eklerdi :D şaka gibi ahahah :D
Hocam bu sence bu kadar basit bir sey mi ? Adam ilk önce bizim hapishanede ki dededen ögreniyor hakiyi vucutta akıtmayı. Sonra kral hakisine hakimiyet kurabildigi icin onu kullaniyor. Bu mantikla Luffy Mf birisi kulagina kral hakini saldirina ekle deseydi ya da savunmanda kullan deseydi.
 
Acaba kaido ve bm'nin derisinin sert olmasının nedeni derilerini fatihin hakisi ile kaplamış olmaları olabilir mi?
 
ee şimdi luffy bu tekniğe g3 uyguladı mı ne ada kalır ne yeryüzü o zaman oda sen naptın la ne güzel kral haki olduğu gibi kalsaydı. Senin yazarlığına ben.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık