Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010: Fatihin Hakisi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    412
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anladığım kadarıyla sorun karakterlerin bir anda güçlenmesi değil. Zaten kimse bir anda güçlenmiyor bölüm olmuş 1010 bir zahmet dayak yemesinler artık. Sorun şu ki evrende zaman çoooook yavaş geçiyor bu çocuk geçen hafta falan tek yemişti. Bu beni çok rahatsız etti. Keşke oda bize aradan ne kadar zaman geçtiğini çaktırmasaydı. Bu olayı batıran şey de sulong. Bu da yetmiyormuş gibi act 2 'nin sonlarına doğru 4 gün kaldı, 3 gün kaldı gibi yazılarla biz kaç gün geçtiğini bariz görebiliyorduk. Ben doğrusu dövüş içinde güçlenme konseptini seviyorum. Keşke zamanı bize belli etmeseydin Oda. Gerçi bu serinin genel sorunu. Usopp'un Heracles ile geçirdiği zamanın tayfayla geçirdiği zamanın 5 katı falan olmasını hala aklım almıyor.
Bu dedigin wano için malesef geçersiz. Bu mantik çerçevesine sigdiramayacagimiz wano denilen by arc'ta bir anda power bir anda güçlenme olayinin dibine vurulmustur.
 
Şöyle biraz yorumları okudum Luffynin güçlenmesine laf eden reyisler. Zoronun daha önce komutan bile görmeden Kaidoya yaptıkları hakkında bir tane olumsuz fikir belirtmeyip, Zoronun muhteşemliğinden dem vururken ne hikmetse konu Luffy olunca hikayenin saçma olduğunu belirtmişler. Ama Zoronun hikayesi muhteşem aynen kanks takılın siz böyle.
 
Bu Law'ın açtığı odanın içinde attığı kesişler vardı. Smoker ile olan dövüşünde çok görmüştük. Sağ tarafa kesiş atıyorken sol 300 metre ileride ki gemi kesiliyordu. Law'da kral haki olduğunu düşünelim. Bunu o kesişlere ekleyemez miydi? Bu çok fena bir güç artışı olurdu. Böyle güçlü bir saldırının sana nereden geliceğinden haberin yok.
Bu tür saldırılar da engellenebiliyor her türlü. Hakin sağlamsa, Law'un meyvesi çöp oluyor sana karşı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık