Fevkaladenin fevkinde bir bölüm. Akıyorsun Oda. Böyle devam bebeğim
Ağlamıyorum, kaptanı için hayatını ortaya koyan Zoro kaçtı gözüme. Ağlamıyorum, sevdikleri uğruna kıçı kırık bir kertenkelenin içinden geçmeye yemin etmiş Luffy kaçtı gözüme. Ağlamıyorum, Law'a hadsizlik yapan kendini bilmez kf nesli geldi aklıma.
Kaido'nun işi bitmiştir ama bunun yine biraz daha mantıklı bağlanabilmesi için bir ittirme daha şart. Çünkü çok yaralanmadı daha yani. Gücünün zirvesindeki bir yonko hala. Luffy G4 veya varsa ötesine geçecektir. Bu aşamada Kaido'nun işi bitmezse o an destek atılabilir vsnin final vuruşundan önce.
Arkadaş hiçbir şey bilmemek yemin ediyorum bir şeyleri azar azar bilip yanlış yönlendirilmekten daha iyi. Wanolu ırgat h.hakiyi b.haki gibi anlatıyor çocuğun kafa gidiyor. Şuursuz Rayleigh gtü yaymış bunları anlatmaya dahi tenezzül etmemiş resmen Roger'ı o kadar da çabuk geçemesin diye engel koymuş çocuğun önüne. Ulan Garp, sen eğitecektin ki bu çocuğu yeminle şu aşamada yeri göğü tatava yapmadan inletecek kıvamda olurdu. Gerçi gene uçup kaçıyor kurban olduğum. Kaido'ya Great Jagras muamelesi yapmış bu bölüm. Allah'ına kurban.
Zoro tam tadında çok güzel bir arc geçiriyor ama işin ironisi şu ki bu arcı burada bitirse tatmin olmayacak tek kitle kendi fanları olacak. Oda'nın da işi zor Op'un satışlarını dengelemesi lazım. Marco + Chopper sponsorluğunda Zoro'ya gene bir iki şekil şukul sahne çiz de okur kaybetme Oda. Nargile kafe bağımlısı ter kokulu barzo ikiili Hurdacı Rıza ve Testere Kazım ölümlerine atlamaya gittiler. Resmen en umutsuz ikili bunlar anasını satayım bari Law da yanlarına gitse hemen.
Son olarak, kesiş saldırlarının etkisi + Luffy'nin yeni tekniğinin gücünün tek bir karakterde birleştiğini düşünün gençler. Serinin güncelinde şu an böyle bir karakter var ve bu adam için Kaido'yu yener falan denilince göz yaşları sel oluyor. Tabi daha görmedik değil mi? Yapamıyordur belki yani!