Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010: Fatihin Hakisi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    412
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin h.hakisini inanılmaz geliştirdiği falan yok bu arada.Çocuğun h.hakisi zaten kötü seviyede değildi.Ataklara öğrenildiğini öğrenip kullandı işte.Te balık adam adasında 50 bin kişiyi bayıltırken Ray ve Shanks'ın 100 bin kişiyi rahat bayıltacağını söylemişti Oda yanlış hatırlamıyor isem.Aradan kaç arc geçti o h.haki daha da gelişmiştir normal.
 
Ray hoca zaten Kral Haki geliştirilemez falan demişti.Önemli olan bunu açığa çıkarmaktı.Dof meyve uyandırması yapmıştı ama Kral Haki kullanımını saldırılarında göremedik.Şimdi meyve uyandırması kaldı Luffy nin.Kral Hakinin çer çöpleri bayıltma harici elle tutulur farkını görmemizde iyi oldu.Neyse artık ben komple saldım Oda gibi.Nami bile Big Mom ı alsa şaşırmayacağım.Oda nın evreninde güç dengesi zamansal ilerleyişinde denge menge yok.Fairy Tail de bile bu kadar abartılı görmedik : )
 
H.haki eğitilebilen bir şey değil bunun muhabbeti daha önceden de geçmişti.
Eğitilebilen bir şey olma durumu sadece kullanıcıları dışında kalanlar için. Yani Haoshoku Haki kullanıcısı olmayan birine Haoshoku haki eğitimi veremezsin. Lakin Haoshoku Haki kullanıcısı olan birine Haoshoku Haki'ni silahına yönlendirip düşmana saldırdığın zaman ona güçlü bir darbe indirirsin demiş olmalıydı Rayleigh. Luffy bunu Kaido kendisine saldırdığı zaman fark ediyor bir önceki bölümde Luffy'nin öyle yerde yatarken Kaido'nun elindekini havada döndürürken bunu fark etmesinden anlayabiliyoruz. Tutarsızlıklar var seride. Belki Luffy'nin hakisinin neye yatkın olduğuyla da alakalıdır ama yine de bahsetmesi gerekirdi bu durumdan. Udon'da Ryou kullanmaya çalışması gibi absürd bir durum bu. Luffy o zaman sorması gerekirdi Rayleigh'ye bu yetenek için ne yapmalıyım diye!?
 
Fevkaladenin fevkinde bir bölüm. Akıyorsun Oda. Böyle devam bebeğim

Ağlamıyorum, kaptanı için hayatını ortaya koyan Zoro kaçtı gözüme. Ağlamıyorum, sevdikleri uğruna kıçı kırık bir kertenkelenin içinden geçmeye yemin etmiş Luffy kaçtı gözüme. Ağlamıyorum, Law'a hadsizlik yapan kendini bilmez kf nesli geldi aklıma.

Kaido'nun işi bitmiştir ama bunun yine biraz daha mantıklı bağlanabilmesi için bir ittirme daha şart. Çünkü çok yaralanmadı daha yani. Gücünün zirvesindeki bir yonko hala. Luffy G4 veya varsa ötesine geçecektir. Bu aşamada Kaido'nun işi bitmezse o an destek atılabilir vsnin final vuruşundan önce.

Arkadaş hiçbir şey bilmemek yemin ediyorum bir şeyleri azar azar bilip yanlış yönlendirilmekten daha iyi. Wanolu ırgat h.hakiyi b.haki gibi anlatıyor çocuğun kafa gidiyor. Şuursuz Rayleigh gtü yaymış bunları anlatmaya dahi tenezzül etmemiş resmen Roger'ı o kadar da çabuk geçemesin diye engel koymuş çocuğun önüne. Ulan Garp, sen eğitecektin ki bu çocuğu yeminle şu aşamada yeri göğü tatava yapmadan inletecek kıvamda olurdu. Gerçi gene uçup kaçıyor kurban olduğum. Kaido'ya Great Jagras muamelesi yapmış bu bölüm. Allah'ına kurban.

Zoro tam tadında çok güzel bir arc geçiriyor ama işin ironisi şu ki bu arcı burada bitirse tatmin olmayacak tek kitle kendi fanları olacak. Oda'nın da işi zor Op'un satışlarını dengelemesi lazım. Marco + Chopper sponsorluğunda Zoro'ya gene bir iki şekil şukul sahne çiz de okur kaybetme Oda. Nargile kafe bağımlısı ter kokulu barzo ikiili Hurdacı Rıza ve Testere Kazım ölümlerine atlamaya gittiler. Resmen en umutsuz ikili bunlar anasını satayım bari Law da yanlarına gitse hemen.

Son olarak, kesiş saldırlarının etkisi + Luffy'nin yeni tekniğinin gücünün tek bir karakterde birleştiğini düşünün gençler. Serinin güncelinde şu an böyle bir karakter var ve bu adam için Kaido'yu yener falan denilince göz yaşları sel oluyor. Tabi daha görmedik değil mi? Yapamıyordur belki yani!
 
Sağlar. Lastik Meyvesi'nin olayı düz vuruşlarında zaten. Bu teknik Law'un sahip olduğu türden meyvelerde çok işe yaramaz.
Bu Law'ın açtığı odanın içinde attığı kesişler vardı. Smoker ile olan dövüşünde çok görmüştük. Sağ tarafa kesiş atıyorken sol 300 metre ileride ki gemi kesiliyordu. Law'da kral haki olduğunu düşünelim. Bunu o kesişlere ekleyemez miydi? Bu çok fena bir güç artışı olurdu. Böyle güçlü bir saldırının sana nereden geliceğinden haberin yok.
 
Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla sorun karakterlerin bir anda güçlenmesi değil. Zaten kimse bir anda güçlenmiyor bölüm olmuş 1010 bir zahmet dayak yemesinler artık. Sorun şu ki evrende zaman çoooook yavaş geçiyor bu çocuk geçen hafta falan tek yemişti. Bu beni çok rahatsız etti. Keşke oda bize aradan ne kadar zaman geçtiğini çaktırmasaydı. Bu olayı batıran şey de sulong. Bu da yetmiyormuş gibi act 2 'nin sonlarına doğru 4 gün kaldı, 3 gün kaldı gibi yazılarla biz kaç gün geçtiğini bariz görebiliyorduk. Ben doğrusu dövüş içinde güçlenme konseptini seviyorum. Keşke zamanı bize belli etmeseydin Oda. Gerçi bu serinin genel sorunu. Usopp'un Heracles ile geçirdiği zamanın tayfayla geçirdiği zamanın 5 katı falan olmasını hala aklım almıyor.
 
O değil de oy verenlerin neredeyse yüzde 90’ının mükemmel dediği bölüm bile ne kadar klişe yav :/
 
Belki dediğin gibi kral hakisiyle ilgili birşeydir.Bunu bilemem.

Ancak ben her zaman animelerin bende yarattığı o çocuksu ama heyecan verici ve eğlenceli teorileri aklımda hayal ederek yaşadım.

Bu durumda da aynı şey geçerli: "Acaba Big Mom rüzgarı canlandırsa ne olur?"

Bunu hayat etmesi bile benim bu seriye bağlılığımı artıran bir etken.Ben hayal ederek One Piece'i sevdim,eğlendim,heyecanlandım.

Yoksa her zaman her olaya en mantıklı açıklamayla yaklaşsaudım içimdeki heyecan,merak duygusu yok olurdu,eğlenemezdim.

HERŞEYE MANTIKLI YAKLAŞMAK EĞLENCESİZDİR!!!!

HEYECAN YARATMAZ!!
Ucu kendi fan karakterine dokununca emin ol çooooook eglenceli.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık