Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010: Fatihin Hakisi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    412
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlla gerçek hayattan örnek vereceksek, dünyanın en iyi mma dövüşçüleri yılların çalışmasıyla gerçek potansiyellerine ulaşırlar. 1-2 yıl içinde kesinlikle olmaz. Elit seviye bjj, judo, kickboks yıllar alır.
Hani sadece güçlenmekten bahsetmiyoruz. Serinin zirve gücüne karşı onca darbeden sonra, saldırısının önünden resmen ışınlanıp karşı saldırı yapmasından bahsediyoruz.
Dediğin gibi yıllar alıyor ama bu sırada defalarca yenilgiye zafere koşarlar ve pes etmezler onları diğerlerinin önüne geçiren şey budur. Yaptıkları antrenman onları sadece formda tutmak ve yeni şeyler katmak içindir. Luffynin yapısı zaten hep böyleydi arlong parkta adamın kılıcını tutup parçalaması buna en iyi örnek olabilir. Kezza halen luffynin en iyi dönemine geldiği düşünmüyorum henüz daha yeni anca yolu yarıladı daha bunun akainusu var , bigmomu var, shanksı var, karasakalı var ,imu-saması var da var yani çok takılmamak lazım. Odanın illaki bunlara göre onu ayarlaması lazım zemin hazırlaması lazım.
 
Zoro’nun Kaidoyu indirebileceğini düşünmen ...
Evet Luffy savaş sırasında power up alıyordu ama bu arc başladığından beri üst üste mantık dışı power uplar almaya başladı .
Luffy: hmm demek kralın hakisini saldırı gücü olarak kullanıyorsun anladım hemen bende yapayım sana saldırayım bu ne aq
Katakuriyle savaşında bile gözlem hakisini kullanmayı öğrenene kadar leşi çıktı şimdi bi anda öğrenmesi saçma
Zoro kendisi asuranın kaidoyu indireceğini ummuş. Ölü haliyle değil de sağlam halinde arka arkaya asuralar patlatsaydı bir sürü yaralar oluşurdu kaidoda.
 
Yalnız Zoro'nun mr1 karşısında ölümün eşiğindeyken hem zırh haki hem gözlem hakiyi uyandırmasından sonra gene benzer bir eşikte kral haki uyandırması çok iyi. Belki benzer bir ölüm eşiğinde de kılıcını karartır.
 
Katakuri vs si daha zorlu olmasına rağmen bölümlerce sürdü. Bu savaşın bu şekilde biteceğini, Kaido'nun bu kadar kolay yenilebilecek bir rakip olduğunu düşünmüyorum. Her ne kadar Luffy güçlenmiş olsa da
 
Luffy'nin dövüşleri oldum olası sıkıntılıydı arkadaşlar. Arlong'dan beri neredeyse.. Hala daha devam. Bundan sonra da düzeleceğini sanmıyorum. Zaten seri bitmiş düzelse nolur ? Belki Bb dövüşü teke tek olur. O da belllllki.. O yüzden diyoruz Oda dövüş çizemiyor, kabiliyetsiz diye.
 
Luffy'nin dövüşleri oldum olası sıkıntılıydı arkadaşlar. Arlong'dan beri neredeyse.. Hala daha devam. Bundan sonra da düzeleceğini sanmıyorum. Zaten seri bitmiş düzelse nolur ? Belki Bb dövüşü teke tek olur. O da belllllki.. O yüzden diyoruz Oda dövüş çizemiyor, kabiliyetsiz diye.
Sıkıntılıdan kastın teke tek ya da dövüş içinde güçlenmesi mi.

Aslında E. Oda da bazı şeylerin farkında. Luffy henüz, çok genç. Karşısındaki rakipleri hep bir kulvar üst seçiyor. Luffy de kendisinden güçlü kişileri yenerek güçleniyor diye kurguladı hep.

Ama bu seferki adam Kaido. Direk dünyadaki en güçlü korsan. Luffy'nin şu an bu adamı yenmesi durumunda seriye nasıl ivme vereceği merak konusu.

Bu öyle Hyonun zorlandığında haki çiçek gibi saçılır demesi ile olacak iş değil.

Kaido dünkü çocukta değil.

En azından bu şekil değilde farklı bir yola başvurabilirdi.
 
zoroda kral haki yok bence, farklı bir şey uyduracak oda.
bulutlardaki gariplik bigmom ve zeus ile alakalı birşeydir. muhtemelen bigmom yeni bir zeus oluşturacak, eski zeusu naminin almasının yolu açılacak.
oda one piece çizmekten sıkılıp hemen bitireyim diye çizmiyorsa, luffy'nin de bir kez daha kaybetmesini bekliyorum.
Crackerda buna benzer birşey kullanmıştı belki odur, COC Zoroya bi gömlek büyük gelir. :D
 
Luffy'nin yıllar alacak güçleri 1 ay içinde öğrenmesi. Öğrenmekle kalmayıp, dayak yerken öğrendiği rakibini o şekilde yenmesi inanılmaz göze batıyor.
Bunu kendine yakın güçteki kişilere karşı yapsa yine tamam derim. Kata'da bile zor içime sindi. Hadi dedim, eğitimin meyvelerini toplamış olsun. Onca antreman, kas hafızası misali, şimdi devreye girsin. Geleceği görebilsin.
Ancak bu durum yonkounun karşısında olunca saçma sapan bir boyuta girdi. 1 ay önce Cracker'ın bisküvileriyle zor başederken; şimdi Kaido'ya speedblitz atıp, saldırısını bloklayıp, karşı hamle yapıyor ve yere seriyor.
Luffy zaten savaş içerisinde gelişen bir karakter.Hatta yanlış hatırlamıyorsam sbslerdeydi galiba luffynin savaş zekasının çok üst düzey olduğunu söylemişti.Bunuda defalarca gördük ilk defa olan şey gibi bahsetmeyin bari.Enies lobyde gördük kendi gücünü nasıl seviyelere çıkarttığını örnek verirsek.2 yıllık aradan sonra meyve odaklı saldırıları aniden gelişmedi dikkat ettiysen.Hepsi antremanlı çalıştığı saldırılar formlar gibiydi.Artık savaşlarda gelişen tek şey haki ve çeşitleri oluyor.Bununda bu şekilde olacağını Rayleigh ve Hyogoro belirtmişti zaten.Yani temelleri atılmış olan şeylerin sonuçları ortaya çıkıyor tıpkı 2 yıl önce gibi o zamanlar meyvesinin güçleriydi şimdiyse haki ve türevlerinin gelişimini yaşıyor.En olumsuz en zor savaşlarda çiçek açıyor yeteneği bu kadar basit.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık