Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1009: Cehennem

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyiydi

    Kullanılan: 219 74.2%
  • Fena değildi

    Kullanılan: 56 19.0%
  • Kötüydü.

    Kullanılan: 20 6.8%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy bu saldırıda kendini savunamadıysa kendine kk olacam demesin. Hele ben Kata'yı yendim geleceği görüyorum falan hiç demesin.
Dediğine biraz katılıyorum. Çatıda meydan savaşı yok. Mantıken Gözlem Haki sonuna kadar kasılır. Luffy'yi etkileyecek 2 tehdit var sadece. BM'yi tutacak 4 kişi var.

Yine de saldırı yemesi gözlem ile ilgili değil bence. Çünkü Kaido saldırmadan Luffy saldırıya bakıyor. Yorgunluktan çok hızlı hareket edemedi Luffy diye düşünüyorum. Yoksa uzunca bakıp ağzını açarak tepki veriyor.
 
Harika bir bölümdu Zoronun yaptıkları gerçekten övgüyü hakediyor.Cok hasar aldi oyuzden belli bir süre devre dışı kalacaktır keza Luffy de öyle cok agir darbe yediler.

Luffy haki ile savunmuştur ama bir önceki sahnede kollarıyla kendini korurken üst düzey haki kullanmadı bundada kullanmamıştır.Oyuzden sahnede belli bir süre Kid Law ve Killer a kaldı gibi.Law büyük ihtimalle onları biryere ışınlar dinlenmeleri için.Luffynin dönüşü muhteşem olucaktir her zamanki gibi..

Koca ana ölür mü bilmem ama onuda belli bir süre görmeyeceğizi umuyorum.O kadar uğraştılar ayırmak için hemen geri dönmesi abes olur.Hazir aradan BM çıkmışken zeus da naminin yanına gidebilme ihtimali doğdu.Nede olsa geçen bölümde daha güçlü yıldırima ihtiyaçim var demişti boşa söyletmemistir Oda efendi.

Benim aklımda Dressrosadaki cücelerin prensesi vardı onun gözyaşları çok işe yarıyordu belli bir sürede olsa,bizimkilere zaman kazandirirdi acaba bizim copper aldimi onlardan bir şişe.

Luffy bu bölümde saldırırken özellikle yavaş halı bir benim mi canımı sıkıyor yaw G2 modun var senin biraz seri olsana.CP0 bulunomuydu neydi kalenin tepesinde çok seriydi bu halde böyleyse ilerde neler yapar demiştim adam Kaido ile vites 1 de dövüşüyor.Sirf snakeman e geçmek lazım diyip dayak yediriyorsun Oda efendi. ?

Sonraki bölümde Kid ve Law in hünerlerini göreceğiz gibi duruyor.Kaidonun sopası Metal diye biliyorum. kid yeteneği ile saldırıları engelleyebilir yoksa hasar almalari kolay olur gibi.
 
Luffy Kaido'yu tutacak bir şey yapmamış ki. Dayak yiyor sadece. Adamı gıcık edip dikkatini üzerine çekmiş demek daha mantıklı. Bunu bilinçli yaptığını da sanmıyorum. Hayvani içgüdüleri ile yapıyor. Bir kere Kaido'ya kitlendi maymun inmeden durmaz artık. Asıl olay yediği son saldırıda. Bayılacağını sanmıyorum zaten. Gelecek bölüm handikap oluşturacak kadar ağır yaralanmadıysa o zaman büyük övgüyü hak eder. Kaido baya sağlam vurdu. Sağ kol altı herkese tek atar o saldırı. Sağ kolların da bazılarına atabilir hatta.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık