Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1009: Cehennem

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyiydi

    Kullanılan: 219 74.2%
  • Fena değildi

    Kullanılan: 56 19.0%
  • Kötüydü.

    Kullanılan: 20 6.8%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
He yani kaido'yu tutması grubun yararına olmadı? Adam bildiğin kaido ben de demiş. Kalanları da bm'ı halletmeyi düşünebilmiş işte. Bu kadar.
Chris ısrarla yaptığın savunmanın Luffy'nin başrol olmasının verdiği gerekçelere dayandığı gerçeğini gözardı ediyorsun.
Luffy başrol. Bu yüzden her yaptığı doğru ve olması gereken olarak bize sunuluyor. Ama gerçek hayatta böyle insanlar olmaz. Hadi oldu diyelim Luffy gibi dürtüsel ve uzlaşılmaz insanlardan çıkmaz.
Luffy'nin yaptıklarının hikayenin lehine olmasının bir önemi yok. Adam başrol, bütün hikaye zaten onun etrafında dönüyor, onun için eğiliyor, bükülüyor. Bu bir savunma gerekçesi olamaz. Luffy'nin kişiliği ortada. Bunu kabul etmek bu kadar zor olmamalı.
 
Farkındaysan "Luffy başrol diye pek zararı görünmüyor" dedim. Adam kendi kafasına göre Kaido'ya saldırmış. Bu yaptığından dolayı diğerlerinin işi baltalanmıyor diye yaptığı şeyin grupla işbirliği ya da grubun selameti için olduğunu da savunacak değilsin herhalde. Tamamen şahsi gerekçelerle kimseyle iletişim kurmadan plana girişmeden daldı adama. Olan bu. Önceden konuşulmuş şeymiş gibi yorumlamaya gerek yok.
İttifak normalde 5 kişilik ama adamlar orada planlarına Luffy'yi dahil bile etmiyorlar, neden?
Law da baş rol değil diye atak yemiyor herhalde?
 
Kaido hibrit formunda inanılmaz derecede çevik oldu. Luffy sanırım bound değil snake man modunu açıcak bu sefer.
 
luffy o saldiridan normalde kurtulmamali ama yeni hakinin savunma ve saldiri olayi var demisti hyogoro. Ondan dolayi siyrilir oradan muhtemelen.

kid bekledigimden saglam çikti.

law klasik adam oyun kurucu :)
 
Yok Luffy bundan 90 bölüm önce aynı adamdan tek yedi. O sıra kimse ana karakter demedi. Şimdi bu atağı atlatabilecek diye ana karakter oluyor.

:(
Sen bizim ne konuştuğumuzun farkında mısın? Yoksa Luffy'nin gerçekte nasıl biri olduğu ve hikaye için ne anlamı olduğunu gördün de beğenmedin diye pat diye konuşmaya girip alakasız bir şey söyleyerek söylediklerimi yanlışlamaya mı çalıştın?

Luffy'nin Kaido'nun atağını atlatıo atlatamayacağı olayını konuşmuyorduk biz Alpamis. Önce ne konuştuğumuzu anlasaydın keşke.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık