Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1009: Cehennem

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyiydi

    Kullanılan: 219 74.2%
  • Fena değildi

    Kullanılan: 56 19.0%
  • Kötüydü.

    Kullanılan: 20 6.8%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
799.bölümde Fujitora Luffy'nin arkasından ''hayatının cehenneme döneceğini söylemek bile az kalır'' diyor ve adı Cehennem olan bölümde, Luffy'nin Kaido'dan çok sağlam darbeler alması yetmezmiş gibi Kaido ve Big Mom, One Piece tarihinin en sağlam saldırılarından birini yapıp, Zoro'yu haşat ediyor.

GoD.a Sensei 200 küsur bölüm öncesine gönderme yapmış demiyorum ama hoşuma gitti bu detay.
Oda şu sözlerin altını doldursa keşke bir de. Ortada çok büyük tehlike var, ama o cehennemi bir türlü göremedik.
 
Luffy Kaido'yu tutacak bir şey yapmamış ki. Dayak yiyor sadece. Adamı gıcık edip dikkatini üzerine çekmiş demek daha mantıklı. Bunu bilinçli yaptığını da sanmıyorum. Hayvani içgüdüleri ile yapıyor. Bir kere Kaido'ya kitlendi maymun inmeden durmaz artık. Asıl olay yediği son saldırıda. Bayılacağını sanmıyorum zaten. Gelecek bölüm handikap oluşturacak kadar ağır yaralanmadıysa o zaman büyük övgüyü hak eder. Kaido baya sağlam vurdu. Sağ kol altı herkese tek atar o saldırı. Sağ kolların da bazılarına atabilir hatta.
Ataklarına dayanmış.
 
Ben hala Kaido'dan Luffy'ye abandığı diğer 4 karaktere de fiziksel güçle saldırmasını bekliyorum. Adam dövüş başından beri bir kerecik diğer dördüne fiziksel saldırı yapmadı ya la. Anca uzaktan çuv çuv saldırı yapsın. Ümidim artık bu önümüzdeki bölüme.
 
Oda şu sözlerin altını doldursa keşke bir de. Ortada çok büyük tehlike var, ama o cehennemi bir türlü göremedik.
Her ne kadar bizimkilerin kazanacağını bilsek de aslında her arcta bizimkiler birçok kez öleyazıyor ama Caesar, etraftaki oksijeni kesip herkesi esir aldıktan sonra Franky osurarak uçuyor. Big Mom, tam bizimkilerin gemisine çıkıp herkesin içinden geçecekken, Brook donunu görebilir miyim diye soruyor. Bir de ölüm oranı çok düşük ve ölen de ölmemiş olabiliyor bazen :( Bu sebeplerden ötürü Luffy güle oynaya KK olacak hissi doğuyor ister istemez ama kabul etmeliyiz ki bu seride en gerilimli anlarda bile mizah var.

Bence de Wano'da gerilim henüz yükselmedi ama yükselecektir. Bizimkiler hakikaten cehennemi yaşayacak ama komedi unsuru da eksik olmayacak. Katakuri dövüşündeki Brulee sahneleri gibi.
 
Ataklarına dayanmış.
Kaido'yu Big Mom'a yardıma giderken engellemiş veya Kaido'nun yolunu kesmiş gibi bir durum yok. Onun için tutmuş ifadesini kullanmadım. Oyalamış, dikkatini üzerine çekmiş diyebiliriz. Ataklarına dayanma konusunda da kollarını acıtan ilk atağa dayanıyor burası tamam, ışınlı ikinci atağı savuşturuyor ve üçüncü atakta ne olduğu belli değil. Luffy'i karalamak için demiyorum. Law da aynı şeyi yapardı belki. Üçüncü atakta perte çıkardı kesin ama :) Luffy'nin farkı o üçüncü ve son hayvani saldırıdan kalktığı zaman ortaya çıkacak. Onun için de gelecek bölümü beklemek gerek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık