Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1009: Cehennem

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyiydi

    Kullanılan: 219 74.2%
  • Fena değildi

    Kullanılan: 56 19.0%
  • Kötüydü.

    Kullanılan: 20 6.8%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
" isso, cobyy, yılan prenses ve tabiki de büyük abimiz sabo.. bunlar gelmez ise hatrım kalır.. " wano arcının en başından beri bende bunu söylüyorum. içerden haber alan sword üyesi Coby'nin Hancock ile eşleşmesinin bir amacı var. Luffye yakın olan iki isim kesinlikle dövüş için karşılaştırılmaz şu zamanda. Sabo da lütfünün yaşam kartını izleyerek gelecek diye düşünüyorum
:sapkali: :sapkali: saygılar.. hatta ortaya bir zehir daha atayım mı.. olmaz olmaz ama olursa çok mutlu olurum... bizim isso eski roks korsanlarının bir üyesi çıkabilir.. hani resmedilirken arkası dönük uzun saçlı bir eleman var.. malumunuz tayfa üstünden 40 yıl geçmiş..korsanların scikuai olmasında bir sakınca yok ise adalet anlayışını benimsemiş bir isso neden amiral olmasın...
 
Zoro ne tanklamış beee. Muazzam bölümdü cidden. Luffy direkt olarak 2 tane saldırı yiyor Kaido'dan. Muhtemelen kalkacak.

Kaido'dan tek yemesinin sebebinin senaryo icabı olduğunu söylemiştik zamanında. Zayıf kurgu diye dilimizde tüy bitti. Mangaka sağ olsun haklı çıkartmaya devam ediyor.
rastgele yazıyor işte... o gün aklında ne varsa çiziyor mu napıyorsa artık
 
- Spoiler konusunda yazmıştım ama buraya da yazayım kapakta 1 ya da 3 kının ölümüne işaret var gibi algıladım. Yoksa 6 mı :eek: Oda'dan beklenmese bile böyle olmasını umut ediyorum : ))

- Yine kapakta tayfa ile birlikte çizilen Tama. Miço olarak katılabileceğini düşündüğümüz biri. Ace'e kendini kanıtlayıp onunla gitmek istiyordu. Bu rolü Luffy üstlenip onu yanına alabilir. Şimdiden bir çok iş başardı Tama.

-Orochi'nin ölmesi için tüm kafaların kesilmesi gerekiyor olabileceği gibi kafası adedince öldürülmesi gerekiyor da olabilir. Fukurokuju'nun "1 kez öldürüldüğünüzü bilmiyorlar" cümlesi öyle bir imaj verdi. Eğer öyleyse vay halimize. Zırt pırt Orochi'yi göreceğiz demektir bu. Umarım öyle olmaz.

-Daha önce dediğim gibi sonunda Raizou ve Fukurokuju gerçekleşti. En başından Raizou'nun ona rakip olabilecek tek ninja olduğu söylenmişti. Bu söylemden dolayı onların er geç karşılaşacağını düşünmüştüm.

-BM Kaido'ya birlikte saldıralım bakalım kaçı sağ çıkacak diyor. Saldırılarının sonuçlarına bakınca abartmadığını anlıyoruz. Luffy yine geleceği gördü. Zoro sadece bir anlık boşluk yaratıp kurtulmalarını sağladı buna rağmen Zoro yaralanmaktan kurtulamadı. Ki sözlerine bakarsak saldırıyı durduramayacağını ve hepsinin telef olacağını anlıyoruz. Bu bölüm imparator gücünü yansıtan iyi anlardan biri. Tabi sadece bir anlığına durdurup yara almış olsa bile saldırının büyüklüğünü düşününce Zoro ne kadar övülse az. Çatıda üstüne düşenin hakkını veriyor.

-BM ve Kaido'nun yaptığı saldırıda geçen konuşmalardan daha öncede aynı saldırıyı birlikte yaptıkları iması var. Yani bu saldırıyı Kaido BM'den öğrenmiş olabilir. Ya da Kaido'nun da devlerle geçmişi çıkabilir.

-Sonunda Law'ın gücünün mutlak olmadığını rakibinin hakisine göre sınırlandığını öğrenmiş bulunduk. Olması gereken buydu.

-Luffy'nin G4'süz Ryou'lu saldırısından kaçıyor Kaido. Acaba G4 ile yaptığı saldırılarda Ryou yok muydu? Ya da daha az mı vardı? Belki nihai saldırısını, G4 formundayken ryou kullanmada ustalaşarak yapacaktır.

-Kaido'nun üç diyar kıyamet saldırısı WB ve Roger'i anımsattı. Muhtemelen Kaido'nun en büyük saldırılarından biri. Ve Luffy bu saldırıyı almış gibi gözüküyor. Kendisini koruyabildiyse helal olsun.

-Law'dan beklenecek BM'yi zorla ayırma planı Kid'den çıkmış gibi gözüküyor.Kid Fikir adamıdır diyebilir miyiz? Bilemedim şimdi : )) Şaka bir yana ben hala Kid'in Luffy'den özenerek tüm hakisini veya çoğunu harcayacak büyük bir saldırı yapmasını bekliyorum.

-Kid manyetik kolunu vs. BM'a tutturup böylece BM'yi uçuruyor sanırım. Gerçekten güzel fikir : )) Spoiler konusunda da söylemiştim. BM'nin bu şekilde düşürülmesi kötü değil. En azından Kid kendini feda etmiş. 4'ü birden çabalamak zorunda kalmış vs. Önceki tuhaf hallere sokuluşunu saymazsak bu bölüm de hiç sırıtmıyor bence.

-BM'ye ayrı parantez açmak lazım. Oda bu kadını tuhaf hallere soksa da asla çizik aldırtmıyor. BM sapasağlam yoluna devam ediyor. Tüm zaaflarına ve aptallığına rağmen bu kadın gerçek bir imparator.

-Zoro bölüm sonunda kan tükürüyor. Durdurduğu saldırının etkileri sürüyor olmalı. Yine kendini feda etti deli oğlan. Bir ihtimal Zoro'nun durumundan dolayı Prometheus serbest kalıp BM'yi kurtarabilir. Kaido da durumu fark ederse müdahale edebilir. Tabi eğer isterse : )) Ya da Perospero çatıya göz atmaya karar vermiş olabilir. Bu durumda o BM'yi kurtaracaktır. Oda varlıklarını unutmamışsa BM tayfası toparlanmıştır, BM onların üzerine düşer vs. : ))

-Son olarak bölümde olmayan Sanji'ye gelecek olursak en son böyle kendisine bir kaç bölüm panel çizilmediğinde "Beklettiğim için özür dilerim" isimli bölümle güzel bir giriş yapmıştı. Şu andan da herkes gideceği yere ulaşırken Sanji yokları oynuyor. Er geç önemli bir rol üstlenecektir. İhtimaller Cp0, Queen, King ve Çatı. Oda istedikten sonra herhangi birini gerçekleştirebilir. Umarım arc Sanji açısından güzel bir kurguyla son bulur.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık