Çatıda bir tane top varsa o da Luffy, nasıl sektirildiğini görüyorsunSence son bölüm ve en son panel Luffy'yi özetlemiyor mu ? Bence topu başkasına yöneltmelisin. Yoksa çok zararlı çıkarsın.
Zoro flachback'te gelecek, Kanjuro'da gelecek. Wano arc'ında birden fazla esaslı karakter ortaya çıkacak. Kanjuro'da onlardan biri.Ne bu nefret be, acıklı hikayesini bekliyorum hâlâ. Hayaller Zoro flashback, Gerçeklik Kanjuro'nun flashback.
Ashura'yı bıçakladı hala aptal olmayın ben Oden'im diye bağırıyordu bir de sayko. Orası komikti bayağı.Ne bu nefret be, acıklı hikayesini bekliyorum hâlâ. Hayaller Zoro flashback, Gerçeklik Kanjuro'nun flashback.
Tehlikeli sularda boğulmak istiyorsun galiba. Benden günah gitti o zaman.Çatıda bir tane top varsa o da Luffy, nasıl sektirildiğini görüyorsun
Çatıda bir tane top varsa o da Luffy, nasıl sektirildiğini görüyorsun
Diğer novalar düşüp Luffy tek kalınca seriyi bırakacakmışsın diyorlar?Çatıda bir tane top varsa o da Luffy, nasıl sektirildiğini görüyorsun
Öyle bir şeye Oda'nın kalemi bile yetmez.Diğer novalar düşüp Luffy tek kalınca seriyi bırakacakmışsın diyorlar?
Tabii ki. Hem ben de en sona Luffy, Zoro ve Yamato vs Kaido kalacağını düşünüyorum.Böyle mi olur diyorsun ? Valla kadroyu bilemem ama eğer 2 yonkouya da devirme planları varsa 3-3 ayrılacaklar mecbur. Hee yok BM Elbaf'a falan kalırsa(Allah korusun) o zaman 1 cengaver kendini feda edip ben BM'yi oyalarım siz Kaido'yu halledin de diyebilir.
Yamato deyince nasıl hoşuna gitti demi @Yamato ?
Bu söylediğine sen inanıyor musunDiğer novalar düşüp Luffy tek kalınca seriyi bırakacakmışsın diyorlar?