Orochi'yi bekliyorduk da Kanjuro'yu hayatta bırakmalarının en ufak mantıklı tarafı yok.Kanjuro ve oroçhinin öldüğüne inandıysanız sorun sizde demektir.
Orochi'yi bekliyorduk da Kanjuro'yu hayatta bırakmalarının en ufak mantıklı tarafı yok.Kanjuro ve oroçhinin öldüğüne inandıysanız sorun sizde demektir.
+1King gece rüyasına girer Drake'in.Yanına Jinbei ver gene kaybeder.
Uzatmasına da bir şey demiyorum ama hala gereksiz gizemler. Bu kınlara yardım eden şahıs neden bu bölüm yok ? Neden yok yani, hangi mantıkla yok ? Ne ara hepsini iyi etti de sonra oradan gitti ? nereye gitti, niye gitti ?adam 1000 kusur bolum cikarmis ama utanma nedir bilmiyor, sakiz gibi uzatiyor bos bos bolum vererek, filler gibi bolum geliyor saolsun
Fake hesabınla bunları desen ifşalanmazdin bak negzel King övüyon xdKing gece rüyasına girer Drake'in.Yanına Jinbei ver gene kaybeder.
King arc sonu bile bu ikisini alır.+1
Klasman farkı çok büyük. Drake'e arc sonu iyi ihtimalle Yk3 deriz.
Luzumsuz gizem, dondan firlarmiscasina sagdan soldan bos bos karekterler. Keyif veren 2 bolum verince en azindan 10 tane bos bolum geliyor. hepsinin ustune adam ara vererek konu neydi unutturuyorUzatmasına da bir şey demiyorum ama hala gereksiz gizemler. Bu kınlara yardım eden şahıs neden bu bölüm yok ? Neden yok yani, hangi mantıkla yok ? Ne ara hepsini iyi etti de sonra oradan gitti ?
Sence son bölüm ve en son panel Luffy'yi özetlemiyor mu ? Bence topu başkasına yöneltmelisin. Yoksa çok zararlı çıkarsın.Luffy canlandı gözümde ahahaha, tam onluk iş
Jinbei+Drake alır dememden mi çıkardın bunu .d Ben olanı söylüyorum Sahiden senin aksine Hadi MF seni beklerFake hesabınla bunları desen ifşalanmazdin bak negzel King övüyon xd
Vardır bi bildiği diyeceğiz artık.Orochi'yi bekliyorduk da Kanjuro'yu hayatta bırakmalarının en ufak mantıklı tarafı yok.