Yonkou savaşları 3 vs. 3 olacak gibi duruyor.
Kid, Killer, Law.
Zoro, Luffy, Yamato.
Oda üçlemeleri sever.
Yonkou savaşları 3 vs. 3 olacak gibi duruyor.
Kid, Killer, Law.
Zoro, Luffy, Yamato.
Oda üçlemeleri sever.
Böyle mi olur diyorsun ? Valla kadroyu bilemem ama eğer 2 yonkouya da devirme planları varsa 3-3 ayrılacaklar mecbur. Hee yok BM Elbaf'a falan kalırsa(Allah korusun) o zaman 1 cengaver kendini feda edip ben BM'yi oyalarım siz Kaido'yu halledin de diyebilir.
Oda istediği gibi yapabilir. Marco'yu hesaba atmaman komiğime geldi sadece.Böyle mi olur diyorsun ? Valla kadroyu bilemem ama eğer 2 yonkouya da devirme planları varsa 3-3 ayrılacaklar mecbur. Hee yok BM Elbaf'a falan kalırsa(Allah korusun) o zaman 1 cengaver kendini feda edip ben BM'yi oyalarım siz Kaido'yu halledin de diyebilir.
Yamato deyince nasıl hoşuna gitti demi @Yamato ?
Marco King'le Sanji Queen'le uğraşır. Marco'yu yukarı alıp King'i kime bırakacaksın Momo'ya mı?Oda istediği gibi yapabilir. Marco'yu hesaba atmaman komiğime geldi sadece.
Drake var ?Marco King'le Sanji Queen'le uğraşır. Marco'yu yukarı alıp King'i kime bırakacaksın Momo'ya mı?
Zaten ağır yaralı ve ölmek üzere olduğu için dedim.Yoksa zaten alamaz momo kanjuroyu.Ama bu şekilde shinobu ile birlikte alma ihtimalleri var bence.Kanjuro o kadar ezik değil be kankam. Raizo'dan güçlü en azından.
La Drake kim King kim ? İyi misin :/Drake var ?
Luffy canlandı gözümde ahahaha, tam onluk iş