Oda kid ve luffy'i gülümseterek diğer novalardan ayırdığını göstermiştir !!!Cehennemden zevk alay.
Oda kid ve luffy'i gülümseterek diğer novalardan ayırdığını göstermiştir !!!Cehennemden zevk alay.
Killer'in ifadesini göremediğimiz için onu dahil etmemen lazım.Oda kid ve luffy'i gülümseterek diğer novalardan ayırdığını göstermiştir !!!
İlk renklendirme Kaido'nun hibrit formuna ısınmamı sağladı.Son sayfayla alakalı 2 tane güzel olduğunu düşündüğüm fan art buldum. Bırakayım buraya.
Momo konusu muammada kos koca Kaiodu da Tamanın meyvesine düşmez herhalde ayıp yahuMomo ve Tama'nın güçleri ile Kaido zayıflar, BM' nin de bir işi çıkar acil. :/
Killer hep güldüğü için ona direkt zirve demiştim. fafafaKiller'in ifadesini göremediğimiz için onu dahil etmemen lazım.
Afedersinde Kaiodunun suratına tepsiyle vurulmuş gibiİlk renklendirme Kaido'nun hibrit formuna ısınmamı sağladı.
Sözlerini geri al nasıl böyle birşey diyebilir he nasıl biz luffyi böyle bilmedik bizde luffy fanıyız ama yakışmadı nasıl öyle bakar heLuffy reisin öyle bir bakışı var ki gözleriyle hepinizden üstünüm diyor.
Sen hala orda mısın? Lütfi mütevazi karakter öyle bir kelime etse seri bitene kadar gömerdim, neyseki bir takım dış güçler Lütfiyi bozma çabasına girdi ama gel gör ki bizim lütfimiz yapmaz demez öyle şeyler.Luffy reisin öyle bir bakışı var ki gözleriyle hepinizden üstünüm diyor.
Biz ona G4'ün etkisi diyoruz.Afedersinde Kaiodunun suratına tepsiyle vurulmuş gibi
Ne g4 etkisi Oda sizi yemliyor. Top gibi sekiyordu bu bölüm Roronoa D. chris xdBiz ona G4'ün etkisi diyoruz.