Momo ve Tama'nın güçleri ile Kaido zayıflar, BM' nin de bir işi çıkar acil. :/Ben nedense bu iki yonkounun düşeceğini sanmıyorum. G10 açsın isterse... bir takım güçlerin gelmesi lazım. Keşke Marco falan çatıya çıksa
Momo ve Tama'nın güçleri ile Kaido zayıflar, BM' nin de bir işi çıkar acil. :/Ben nedense bu iki yonkounun düşeceğini sanmıyorum. G10 açsın isterse... bir takım güçlerin gelmesi lazım. Keşke Marco falan çatıya çıksa
Luffy, giderek sadist olduğunu düşündüğümüz Roger gibi olma eğilimine girdi sanki.Ashura'yı anarak başlayalım, yiğit, 9'ludan ölen(umarım) ilk kişi oldu.
Inu'nun yardımına Onigashima turizm sektörünün parlayan yıldızları Nami ve Usopp gelir bence. Adamlar zaten ada turu yapıyor muhakkak birilerine sürekli rastlarlar.
Bu Momo büyük adam olacak. Babasının gölgesinden çıkacak ve babası onun gölgesinde kalacak.
Luffy dayak arsızı. Ama bu çeviri daha iyi olmuş en azından o kadar gömmelik bir durum yok.
VE ve ve Büyük korsan muhteşem Koca Ana Charlotte Linlin! O nasıl bir görüntüdür be güzellik. Kaliteli renklendirilmiş halini merakla bekliyorum.
Bölümün şarkısı
Nami onu gevşetir.İleride sonuçta Luffy in karısı olacak.Luffy erkek olduğunu anladığında tabii.Luffy, giderek sadist olduğunu düşündüğümüz Roger gibi olma eğilimine girdi sanki.
Neden böyle düşündün anlamadım?Luffy, giderek sadist olduğunu düşündüğümüz Roger gibi olma eğilimine girdi sanki.
Zaten Luffy dünyanın en güçlüsü asla olamaz. Çünkü hep Nami her zaman Luffy'den güçlü olacak. Ama bunun için evlenmesine gerek yok ki. Bu arada bence Luffy Hancock ile evlenecek.Nami onu gevşetir.İleride sonuçta Luffy in karısı olacak.Luffy erkek olduğunu anladığında tabii.
2 sebepten ötürü. 1.si gerçekten bu görülen bir durum. Bu bölümde bunu gördük. 2.si Roger'ı tanıyanların Luffy'yi Roger'a benzetmesi. Bu konuda da benzemeye başladı sanırım.Neden böyle düşündün anlamadım?
Luffy reisin öyle bir bakışı var ki gözleriyle hepinizden üstünüm diyor.Son sayfayla alakalı 2 tane güzel olduğunu düşündüğüm fan art buldum. Bırakayım buraya.
Kid reis'in de bakışı hoşuma gitti.Son sayfayla alakalı 2 tane güzel olduğunu düşündüğüm fan art buldum. Bırakayım buraya.
Cehennemden zevk alay.Kid reis'in de bakışı hoşuma gitti.