Dimi? Benim de dikkatimi çekti ama nedense paylaştığım anda iki tane dislike yedimLuffy son sayfadaki gülüşü sanki Roger hatırlattı bana
Dimi? Benim de dikkatimi çekti ama nedense paylaştığım anda iki tane dislike yedimLuffy son sayfadaki gülüşü sanki Roger hatırlattı bana
Ben karizma konusunda kastetmiştim.Adamın hasar verme gücü yok, nereye Yonko oluyor nereye sırıtmıyor. Hem çörek seven adamdan Yonko mu olur.
Pasta seven turta sevenden oluyor da, çörek sevenden mi olmayacak?Adamın hasar verme gücü yok, nereye Yonko oluyor nereye sırıtmıyor. Hem çörek seven adamdan Yonko mu olur.
Aradaki fark Katakurinin aynı zamanda çöreğe dönüşüp fırıldak gibi hareket etmesi. Anası pastaya dönüşmüyor, bir ağırlığı var.Pasta seven turta sevenden oluyor da, çörek sevenden mi olmayacak?
Luffy'e mide ameliyatı yapan tek adam.Adamın hasar verme gücü yok, nereye Yonko oluyor nereye sırıtmıyor. Hem çörek seven adamdan Yonko mu olur.
Yoo anası da 15 sayı önce semla gibi yuvarlanıyordu.Aradaki fark Katakurinin aynı zamanda çöreğe dönüşüp fırıldak gibi hareket etmesi. Anası pastaya dönüşmüyor, bir ağırlığı var.
Olur. Çörek candır.Adamın hasar verme gücü yok, nereye Yonko oluyor nereye sırıtmıyor. Hem çörek seven adamdan Yonko mu olur.
Baba daha çok gear5 açacak gibi geldiŞimdi tekrar baktım da, burada Luffy'nin gözleri Roger'ın gözleriyle çok benzer çizilmiş sanki.
Şunu bir editliyim.Kid, Killer, Law vs. BM
Zoro, Luffy, Yamato vs. Kaido güzel olurdu.