Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1005: Şeytan Çocuk

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    234
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çatıdaki diğer 4'lünün G4 gibi bir güç çıkarabildiklerine nereden vardın? Kaido'ya hasar verebildikleri için mi G4 gibi bir güç açığa çıkardıklarını düşünüyorsun? Hiç birinde G4'ün hızı, dayanıklılığı ve sağladığı savunma avantajları yok. Üstüne bir de uçuyor G4'te :D Yani Oda'nın bir tek koymadığı suyu kalmış. Böyle bir güç artışının handikapı olmak zorunda. Aksi takdirde her daha güçlü düşman için yeni bir gear açar, kafana göre güçlendirirsin.

Bence Oda şu ana kadar kararında işledi gear işini. Luffy'ye böyle handikaplı ancak gücünü katlayan modlar şarttı şu ana kadar. Başka türlü 20'sine gelmemiş bir karakterin 2.5 yılda çıktığı güç seviyesini nasıl açıklayacaksın? Tüm bunlar meyveyle değil tabi, Oda her fırsatta Luffy'nin iradesine vurgu yapıyor. Her seferinde kendini aşabilmesi de bundan. Tabi genlerden gelen hayvani potansiyel de var :D

G4 yerine fiziksel bir güçlenme geçirebilirdi. Ancak Luffy'nin antreman yaparak dedesi gibi güçlenmesi, dövüşlerinin ilgi çekiciliğini düşürürdü. Diğer ana güç unsuru da haki. O konuda zaten 2 arcta arşa çıktı. Oda Luffy'yi hemen her alanda çok ileriye taşıdı zaten. Bırak da bir süre daha G4'e bağımlı olsun. En azından uyanışa kadar.
Çıkardılar demedim çıkaracaksalar şeklinde konuştum ki oraya doğru gidebilir.
 
Dressrosa haliyle G4'süz YK4 edecek olan Luffy, haki tabanlı bir mod olan G4'e geçince Sağ kol seviyesine çok yaklaşıyor. Sonra "neden sadece Luffy'nin hakisi bitiyor, hakisi biten bir tek Luffy var" oluyor. E hakiyi bu kadar büyük bir güce dönüştürebilen başka kimse yok. Enma sayılabilir belki. Biraz objektif olmalısın @Alpamis
G4 tamamen haki ile korunabilen bir formken ve bu kadar büyük bir güç veriyorken, bırakın da hakisi bitsin yahu.
Ya bu hakinin bitmesi mevzusu çok saçma kaçıyor artık çok basit bir sebebi var oda ne zaman canı sıkılsa direkt bitiriyor. Bak mesela g3 açınca küçülüyordu neden şuan küçülmüyor veya G2 de nefes nefese kalıyordu şuan kalmıyor adam kafasına göre iş yapıyor.belli zaten bir kaç bölüm sonra gear5 çıkarır buda luffyi kör eder.adamın işleyişi bu.
 
Haki bitme olayını koz olarak kullanıyor.İşte ilerleyen bölümlerde bundan kurtulduğunu falan göreceğiz.Oda bunu malzeme olarak kullanacak.
 
Ben size one piece ana savaşlarının işleyişini anlatayım
1-)Ana karakter yenilir
2-)Ana karakter tekrar yenilir
3-)Ana karakter pes etmez.
4-) yeni bir dövüş şekli düşünür
5-)rakibin zayıflıkları ortaya çıkar
6-)rakip hasar yer
7-)tam rakip yenilecek iken öngörülemeyen birşey olur
:cool:Ana karakter zor durumda kalır
9-)ana karakter geri döner
10-)ana karakter yeni gücü ile savaşı bitirir.
 
Yarışamaz derken?

Adam Nova, yeni çağa önderlik edecek en kötü jenerasyonun bir üyesi. Sanji'nin hayalinin gerçekleşmesi bile En kötü jenerasyonun yaptıklarına bağlı olacak nasıl yarışamaz? Kid ne kadar işlendi, Teach, Shanks, Mihawk, Dragon ne kadar işlendi. Ama bu adamların hepsi Sanji'den ve tayfadaki diğer isimlerden misyon olarak daha öndeler.
Güç ve hedef demedim mşsyon dedim. Önem yani. Bir başkasının anlayamadığı da buydu. Drake Sanji Zoro hatta Luffy'den güçlü olsa dahi önemleri daha fazla olduğu için Drake onların dövüştüğü kadar kaliteli rakiplerle dövüşemez ya da onlar kdar aktif olamaz.

Drake Luffy'den güçlü demiyorum bu arada, örnek sadece.
 
Robin serideki en esaslı kadın karakterdir, diğer kadın karakterlerin tamamı fanlar ve sapıklar için tasarlanmışlar ancak Robin ise esaslı olmak için tasarlanmış. Erkek olsa göğüsleri kadar taştaşla dolaşır ;)
 
Güç ve hedef demedim mşsyon dedim. Önem yani. Bir başkasının anlayamadığı da buydu. Drake Sanji Zoro hatta Luffy'den güçlü olsa dahi önemleri daha fazla olduğu için Drake onların dövüştüğü kadar kaliteli rakiplerle dövüşemez ya da onlar kdar aktif olamaz.

Drake Luffy'den güçlü demiyorum bu arada, örnek sadece.
Başkaları Zoro'nun misyonu önemli Kaido karşısına çıkacak, kesecek dendiği zaman, çıkamaz demiyor muydun? Şimdi mi misyon önemli oldu yaw? ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık