Ben Sanji'yi gömmüyorum diğer insanlar bu karakterleri gömüyor sonra bu karakterler de tozlu raflarda unutulup gidiyor. Kıymetini bilmeli.Son zamanlarda Yuba reisin yerini dolduruyorsun Sanji gömme konusunda.
Ben Sanji'yi gömmüyorum diğer insanlar bu karakterleri gömüyor sonra bu karakterler de tozlu raflarda unutulup gidiyor. Kıymetini bilmeli.Son zamanlarda Yuba reisin yerini dolduruyorsun Sanji gömme konusunda.
İlk resme bakarken Jozu yerine KuroashinoSanji, Whitebeard yerine Capori'yi görünce Battalgazi nerede diye düşünmüştüm. Marco olarak geldi. Çok iyiydi. Yalnız Sanjiyi sürekli savunan biri olarak böyle artlarda kendimi görmemek brni üzmüyor değil.
En iyilerin savaşında yer alabilmek için daha fazla çalışmalısınİlk resme bakarken Jozu yerine KuroashinoSanji, Whitebeard yerine Capori'yi görünce Battalgazi nerede diye düşünmüştüm. Marco olarak geldi. Çok iyiydi. Yalnız Sanjiyi sürekli savunan biri olarak böyle artlarda kendimi görmemek brni üzmüyor değil.
Neyse artık.
Kardeşim bu bölüm yorumlarına özel forumda aklımda kalan kullanıcalara göre anlık yaptım.İlk resme bakarken Jozu yerine KuroashinoSanji, Whitebeard yerine Capori'yi görünce Battalgazi nerede diye düşünmüştüm. Marco olarak geldi. Çok iyiydi. Yalnız Sanjiyi sürekli savunan biri olarak böyle artlarda kendimi görmemek brni üzmüyor değil.
Neyse artık.
Bölüm yorumlarında çok takılmıyorum ama Sanji ile ilgili konularda yeterince yazışıyorum bence.En iyilerin savaşında yer alabilmek için daha fazla çalışmalısın
Böğüre böğüre bela okudum bu bölüm Oda'ya aslında. Bundan daha komik bir aktivitem olmaz herhalde Sanji ile ilgili.Kardeşim bu bölüm yorumlarına özel forumda aklımda kalan kullanıcalara göre anlık yaptım.
Oda'da bu Sanji düşmanlığı devam edecek daha neler çıkar senide mutlaka eklerim merak etme )
İyi de öyle bir işleyişe gerek yok. Hakin olmadan o kadar güç çıkarabilmek daha önemli. Ben Luffy ille de haki kullansın demiyorum ki. Yukarıdaki dörtlü G4 gibi birnguc açığa çıkartıp hakileri bitmeyecekse ya da hakiye fazla bel bağlamdan böyle bir güç ortaya cikarabileceklerse Luffy niye yapamıyor olay.Dressrosa haliyle G4'süz YK4 edecek olan Luffy, haki tabanlı bir mod olan G4'e geçince Sağ kol seviyesine çok yaklaşıyor. Sonra "neden sadece Luffy'nin hakisi bitiyor, hakisi biten bir tek Luffy var" oluyor. E hakiyi bu kadar büyük bir güce dönüştürebilen başka kimse yok. Enma sayılabilir belki. Biraz objektif olmalısın @Alpamis
G4 tamamen haki ile korunabilen bir formken ve bu kadar büyük bir güç veriyorken, bırakın da hakisi bitsin yahu.
yav birader, sen ne anlatıyon? pp ne bak D:Kocaman kadın illa biryerine sokmak zorundamı ? Bağlasın beline, üzerine örtsün. Savaş meydanında orasını burası açıyor. Savaşın bile kuralları vardır, Yamato savaş ahlaksızlığı yapıyor.
Çatıdaki diğer 4'lünün G4 gibi bir güç çıkarabildiklerine nereden vardın? Kaido'ya hasar verebildikleri için mi G4 gibi bir güç açığa çıkardıklarını düşünüyorsun? Hiç birinde G4'ün hızı, dayanıklılığı ve sağladığı savunma avantajları yok. Üstüne bir de uçuyor G4'te Yani Oda'nın bir tek koymadığı suyu kalmış. Böyle bir güç artışının handikapı olmak zorunda. Aksi takdirde her daha güçlü düşman için yeni bir gear açar, kafana göre güçlendirirsin.İyi de öyle bir işleyişe gerek yok. Hakin olmadan o kadar güç çıkarabilmek daha önemli. Ben Luffy ille de haki kullansın demiyorum ki. Yukarıdaki dörtlü G4 gibi birnguc açığa çıkartıp hakileri bitmeyecekse ya da hakiye fazla bel bağlamdan böyle bir güç ortaya cikarabileceklerse Luffy niye yapamıyor olay.