Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1005: Şeytan Çocuk

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    234
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin zekanda birinden de bu kadarını beklerdim, beni şaşırtmaya devam ediyorsun.
?
Sanji'nin Queen'i tokatlayacağı bölüm tıpkı büyük üstad beyaz sakalın squardoya yaptığı gibi ben de kekemin sırtını sıvazlayacağım.
Sanjinin güzel bir karakter olması hiçbir zaman dövüşlerine bağlı olmadı Caporim. Böyle sözleri bırak yosun sever vatandaş söylesin. Sanji bu bölüm karizmayı çizdirdi ama olur öyle şimdiye kadar haklı olduğu yerlerde de boşuna ezilmişti reis. Onlara saysınlar.
 
Haki bitmesinin işlenmek ile alakası yok. Hakinin bitebildigini Luffy üzerinden görmek ile hakinin sadece Luffy'de bittiğini görmek farklı.

Durum böyleyken diğerlerini pek ciddiye alamıyorsun. Göstermelik power uplar verilmiş gibi duruyor. Figüran gibiler.
Demek istediğim o değil. Luffy'e bu kadar odaklanmak yerine diğerlerine de panel çizebilirdi. Tüm panelleri Luffy'e ayırınca biz Luffy'i izlerken diğerlerinin gelişimi aniden olmuş gibi oluyor.
 
Dressrosa haliyle G4'süz YK4 edecek olan Luffy, haki tabanlı bir mod olan G4'e geçince Sağ kol seviyesine çok yaklaşıyor. Sonra "neden sadece Luffy'nin hakisi bitiyor, hakisi biten bir tek Luffy var" oluyor. E hakiyi bu kadar büyük bir güce dönüştürebilen başka kimse yok. Enma sayılabilir belki. Biraz objektif olmalısın @Alpamis
G4 tamamen haki ile korunabilen bir formken ve bu kadar büyük bir güç veriyorken, bırakın da hakisi bitsin yahu.
 
Asıl sıkıntı Luffy in az haki ile büyük işler başaramaması.Şu anda görünürde en büyük handikapı o.Kaido ile olan vs de artık bunu aşması lazım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık