Üye silindi 5781
Sanji'nin Queen'i tokatlayacağı bölüm tıpkı büyük üstad beyaz sakalın squardoya yaptığı gibi ben de kekemin sırtını sıvazlayacağım.
Sanji'nin Queen'i tokatlayacağı bölüm tıpkı büyük üstad beyaz sakalın squardoya yaptığı gibi ben de kekemin sırtını sıvazlayacağım.
Senin zekanda birinden de bu kadarını beklerdim, beni şaşırtmaya devam ediyorsun.Kaido kendi kendine ürüyordur belki
?Senin zekanda birinden de bu kadarını beklerdim, beni şaşırtmaya devam ediyorsun.
Sanjinin güzel bir karakter olması hiçbir zaman dövüşlerine bağlı olmadı Caporim. Böyle sözleri bırak yosun sever vatandaş söylesin. Sanji bu bölüm karizmayı çizdirdi ama olur öyle şimdiye kadar haklı olduğu yerlerde de boşuna ezilmişti reis. Onlara saysınlar.Sanji'nin Queen'i tokatlayacağı bölüm tıpkı büyük üstad beyaz sakalın squardoya yaptığı gibi ben de kekemin sırtını sıvazlayacağım.
E hakisini bu kadar akıtmasa o kadar güçlenemez zaten?Oda'nın ayıbıdır. Hakisi biten tek karakter. Diğerlerinin güçlenmesi üfürükten.
Demek istediğim o değil. Luffy'e bu kadar odaklanmak yerine diğerlerine de panel çizebilirdi. Tüm panelleri Luffy'e ayırınca biz Luffy'i izlerken diğerlerinin gelişimi aniden olmuş gibi oluyor.Haki bitmesinin işlenmek ile alakası yok. Hakinin bitebildigini Luffy üzerinden görmek ile hakinin sadece Luffy'de bittiğini görmek farklı.
Durum böyleyken diğerlerini pek ciddiye alamıyorsun. Göstermelik power uplar verilmiş gibi duruyor. Figüran gibiler.
Son zamanlarda Yuba reisin yerini dolduruyorsun Sanji gömme konusunda.Bölümde Penguin de varmış, Law ile Luffy rakip olsa Sanji'nin rakibi de Penguin olabilirdi. Sanji'nin gölgeyi penguene koymuşlardı hatırlarsanız.