Arc başında insanlar Jack'i Zoro'ya beğendiriirken sen itiraz ediyordun da şimdi yaralı Jack'i mi Sanji'ye layık görüyorsun.
En son Pica ile dövüşen Zoro şimdi Kaido ile dövüşürken Sanji'yi Jack'e mi layık görüyorsun. Sanji kafandaki kadar güçsüz olmak zorunda değil.
Hasır Şapkaların flying six ile Zoro'nun kaptanı ile Kaido'yla cirit attığı şu arcta yaralı Jack'i beğenecekmişiz. Bak sen şu işe. xd
Arc başında mı? Seriyi düzgün okuyan ve düzgün yorumlayan birisi olarak Kaido'ya gireceğini yazdım. Girme nedeni olarak da; öncellikle Ryuma ve Oden üzerinden dönen kahramanlık anlatısı, sonrasında Enma'yı alması etkili oldu. Bu yüzden Jack'i istemiyordum. Wano için iki tane büyük figür var ve Zoro'nun bunlarla ilgili bir olayı, onlar üzerinden dönen bir anlatı varken Jack tabi ki anlamsız olacaktı. Sanji üzerinde ne gibi bir anlatı var? Queen üzerinden var. Queen olmazsa da Jack gayet uygun işte niye hakaret olsun?
Yoksa, onlar yerine senin gibi manga'yı daha düzgün okumadan, millete laf yapıp, SS'leri aldım, arc sonu size boru var, çok eğleneceğiz diye mesajlar mı atsaydım? ?
Daha sen Sanji'ye, Queen'i layık görmezken ben görüyordum zaten.
@Capori 'ye sorabilirsin. Bi de kafandaki kadar güçsüz olmak zorunda değil diyor. Aynen, eleman Jack'i hakaret oluyor yazıyor ama ben hakaret olmaz diye yazdığımda Jack'e layık görüyormuşum. Şu yazdıklarınızı Dns yazdığı zaman dalga geçiyordunuz.
Ne hale geldiniz.