Onigashima başlangıcında yaptığım eşleşme tahminlerimden biri daha yarı yarıya tuttu sayılır. Robin vs Black Maria demiştim ama bir de Brook eklenmiş gibi görünüyor. Brook, Who's Who ile dövüşmeliydi. Who, Jinbe için pek zorlayıcı bir rakipmiş gibi hissettirmiyor. Dengi olduğunu varsaydığımız Sasaki, Franky'ye dahi üstünlük kuramıyorken Who Jinbe karşısında nasıl bir tehdit olacak anlamlandıramıyorum. Jinbe vs Jack ile Sanji vs Queen dövüşleri çok daha iyi olurdu bence. Bir de Usopp ve Nami, Tobi Roppo'nun iki üyesine karşı mücadele ediyorlar. Bu durumda Brook ve Robin'in yalnızca bir tanesiyle kapışmaları çok dengeli değil sanki. Benim Hasır Şapkalar için yaptığım eşleşme tahminleri şu şekildeydi:
Luffy vs Kaido
Zoro vs King
Sanji vs Queen
Jinbe vs Jack
Franky vs Sasaki
Brook vs Who's Who
Robin vs Black Maria
Usopp vs Ulti
Usopp ve Ulti'nin yanlarına Nami ve Page One'ı ekledi, bundan da memnun kaldım. Zoro vs King bu saatten sonra zor gibi görünüyor ama en azından diğerleri bu şekilde olsa çok daha keyifli dövüşler görürüz diye düşünüyorum. Bir fireyle bu listenin tutacağına ilişkin hala umudum var, ayarla bir şeyler Oda.
Luffy vs Kaido
Zoro vs King
Sanji vs Queen
Jinbe vs Jack
Franky vs Sasaki
Brook vs Who's Who
Robin vs Black Maria
Usopp vs Ulti
Usopp ve Ulti'nin yanlarına Nami ve Page One'ı ekledi, bundan da memnun kaldım. Zoro vs King bu saatten sonra zor gibi görünüyor ama en azından diğerleri bu şekilde olsa çok daha keyifli dövüşler görürüz diye düşünüyorum. Bir fireyle bu listenin tutacağına ilişkin hala umudum var, ayarla bir şeyler Oda.