Böyle playboya can kurbanTam bir playboy.
Jack hiçbir şey yapmadan birkaç gün dümdüz dursa Katakuri yorulup düşer zaten.Mümkün değil gibi fakat olmaması da gerekli zira Sanji de yıprandı yani eşit koşul denebilir.
Eğer Sanji Jack'i alırsa net Tatlı kumandaları > Canavar korsanları komutanları
Sanji'nin B.Hakisi ne kadardır ki yani vergoyla vsde bacak kemiği çatlıyordu.Kinnemon bile aman bu ne haki diye Sanjinin gücüne hayran kalmış, bence Sanji Jacke bi gömlek büyük gelir.
Vardır, Jack'i bile Sanji'ye hakaret sayan var. Hani Queen daha uygun dersin hikaye açısından, Jack'i beğenmemek nedir? :/Şu yorumu inanarak yazan var mı cidden :dd
Jack > Queen. Seride sevdiğim bir karakter olsa Jacki almasından daha çok hoşnut olurum. Queen bomboş herifVardır, Jack'i bile Sanji'ye hakaret sayan var. Hani Queen daha uygun dersin hikaye açısından, Jack'i beğenmemek nedir? :/
İnşallah be abiKinnemon bile aman bu ne haki diye Sanjinin gücüne hayran kalmış, bence Sanji Jacke bi gömlek büyük gelir.
Olum aklıma hamsterimin yenildiğini getirdin durduk yere. 1005 yorum bölümünde ben niye bunu okudum la.Biraz önce bir olay dinledim takıldığım bir nokta var şimdi bizim köyde bir tane kedi varmış bütün kuşlara civcivlere musallat olmuş yavru kuşları yediğini duyduğumda çok üzüldüm ama civcivlerini çok seven bir kızın civcivini kaptığı için kız tarafından uzun süre kovalanıp ağacın tepesinde yakalandığını ve civciv ölmüş olduğu halde yemesine izin verilmediğini duyunca kediye de çok üzüldüm hangisine üzülmeliyim acaba
Civciv SanjiBiraz önce bir olay dinledim takıldığım bir nokta var şimdi bizim köyde bir tane kedi varmış bütün kuşlara civcivlere musallat olmuş yavru kuşları yediğini duyduğumda çok üzüldüm ama civcivlerini çok seven bir kızın civcivini kaptığı için kız tarafından uzun süre kovalanıp ağacın tepesinde yakalandığını ve civciv ölmüş olduğu halde yemesine izin verilmediğini duyunca kediye de çok üzüldüm hangisine üzülmeliyim acaba