Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1003: Go Tahtasına Yansıyan Gece

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    275
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro nun en sonunda kesici saldırı yapması iyiydi ama bakalım haki bitmesi Zoro da görecekmiyiz.Luffy bu haki bitmesi mevzusu artık sonlanması lazım ama önümüzdeki 1-2 sayıda görsek bile aşırı saçma mantık hatası yüzünden sırıtacaktır.Bildiğin bizim 2 azman anca zevk almaya başladı.Adamlar yeni yeni ısınmaya başladı diğer tarafta bizdekilere bakıyoruz pertleri çıkmış.Kaido nun en sonunda hybrid formunu silüet olsada görmüş olduk.Sonraki bölümde çatı katını göstermez bu Oda.Okurlarını iyice merak içinde bırakmayı sever.Alt taraftaki vs leri görürüz.
 
Olmamış bu trollük. :D Kaido’ya gamma knife işlemedi bir kere organlara.Adam insan değil çünkü o operasyon insanlara yapılıyor kesin ölüm teşhisini Law insanlar için koyuyor.Etkisinin organlara geçtiğini bile sanmıyorum geçmiş olsa çevir geyiğini.
mangada olan...


senin argümanın, "sanmıyorum"
 
G4 hali istediği kadar sürse Kaido fiziksel anlamda karşısında duramaz. Big Mom da duramaz gibi duruyor. Tek yedikten öncesi ile sonrası arasında fark var bunu Kaido'dan tut, Big Mom'a kadar hepsinin tepkisinden görmek mümkün.

Tabi Kaido'nun balyozu sorun onu yemek hala sıkıntı.
Sadece G4'le ancak amiral seviyesi olur. Zaten yonkouların karşısında duramayacağı bir güç artışının tek bir gear ile gelmesi kadar saçma bir şey olamaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık