Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1003: Go Tahtasına Yansıyan Gece

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    275
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 5781

Sayının Teknik Analizi



Son maddeyi de bu sayfaya ayırmaya karar verdim. Dediğim gibi Onigashima'nın diğer noktalarına mikrofon tutulmuyor, hatta çizimlerin üstünde ses efektleri dahi yok. Bunun yerine bu sahnelerin üzerine yerleştirilmiş bir anlatım var, bu sebeple balonlar da panellerin üzerine binmiş durumda. Ayrıca sayfada aralarındaki karşılıklı çatışmayı net olarak gördüğümüz yalnızca Franky ve Sasaki ikilisi var. Bu da diğer eşleşmelerin henüz kesin olarak tanımlanmadığına işaret ediyor olabilir.

Okuduğunuz için teşekkürler :)
Son madde için bir şey demek istiyorum.
Bu karşılıklı çatışmayı net olarak gördüğümüz yalnız Franky ve Sasaki demişsin. Bu birini işaret etme , daha doğrusu birbirine bakma olayı/tekniği Tama'nın Ulti'nin karesine işaret etmesi de dahil olur mu?
Yani Tama'nın orada işaret ettiği kişi Ulti mi? İlk okuduğumda senden etkilendiğim için böyle bir çıkarım yapmıştım.
 
Adam normal hali ile zaten g4 tekledi. 9 kının içinden insan haliyle geçti. Sulong inu ve neko dahil. Sen diyorsun g4 luffy insan halinden güçlü. Adam insan haliyle bigmomla 1 gece dövüştü :D
G4 hali istediği kadar sürse Kaido fiziksel anlamda karşısında duramaz. Big Mom da duramaz gibi duruyor. Tek yedikten öncesi ile sonrası arasında fark var bunu Kaido'dan tut, Big Mom'a kadar hepsinin tepkisinden görmek mümkün.

Tabi Kaido'nun balyozu sorun onu yemek hala sıkıntı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık