Alabileceğini sanmam şu anki halini.Adam boşuna en güçlü değil.Prime Garp yener ama öldüremez herhalde.Garp alamaz mı yani Kaido'yu?
Alabileceğini sanmam şu anki halini.Adam boşuna en güçlü değil.Prime Garp yener ama öldüremez herhalde.Garp alamaz mı yani Kaido'yu?
Son madde için bir şey demek istiyorum.Sayının Teknik Analizi
Son maddeyi de bu sayfaya ayırmaya karar verdim. Dediğim gibi Onigashima'nın diğer noktalarına mikrofon tutulmuyor, hatta çizimlerin üstünde ses efektleri dahi yok. Bunun yerine bu sahnelerin üzerine yerleştirilmiş bir anlatım var, bu sebeple balonlar da panellerin üzerine binmiş durumda. Ayrıca sayfada aralarındaki karşılıklı çatışmayı net olarak gördüğümüz yalnızca Franky ve Sasaki ikilisi var. Bu da diğer eşleşmelerin henüz kesin olarak tanımlanmadığına işaret ediyor olabilir.
Okuduğunuz için teşekkürler
Ne kadar sürecek yıldırma ?Ya da bundan vazgeçtim, seni başka şekilde sınamak daha hoş olur. Robin yazdığın bir mesajını görürsem, yıldırma atacağım.
G4 hali istediği kadar sürse Kaido fiziksel anlamda karşısında duramaz. Big Mom da duramaz gibi duruyor. Tek yedikten öncesi ile sonrası arasında fark var bunu Kaido'dan tut, Big Mom'a kadar hepsinin tepkisinden görmek mümkün.Adam normal hali ile zaten g4 tekledi. 9 kının içinden insan haliyle geçti. Sulong inu ve neko dahil. Sen diyorsun g4 luffy insan halinden güçlü. Adam insan haliyle bigmomla 1 gece dövüştü
Zaten yumruklar ile ölmüş birini daha önce görmedik. Absürt durur biraz.Alabileceğini sanmam şu anki halini.Adam boşuna en güçlü değil.Prime Garp yener ama öldüremez herhalde.
Bir gün ve her seferinde katlanacak.Ne kadar sürecek yıldırma ?
Arc sonunda gol pasını veren mi yoksa gol atan mı daha yüce diye @RedTeroR ile birbirinizi yiyeceksiniz.Bu bölümki en etkili saldırı Luffy'nin saldırısı idi yahu. Bildiğin anlık gitmiş 10-20 saniye sonra doğrulmuş yerinden. Yeterli olmayacak tabi boylr iki üç saldırıya düşmez. Öyle olsa WB iki üç saldırı da Akainu'yu indirirdi.
O ne sacma iş la? Yendiği adamı öldürmeyecek? Yumrukla ölen adam sayısı için Boks'un tarihine bak.Alabileceğini sanmam şu anki halini.Adam boşuna en güçlü değil.Prime Garp yener ama öldüremez herhalde.
İkisi de LuffyArc sonunda gol pasını veren mi yoksa gol atan mı daha yüce diye @RedTeroR ile birbirinizi yiyeceksiniz.