Robin adını yasaklı kelime listesine eklerim, **** diyebilirsin anca.Robin'e yanlış yapmayacaktın
Robin adını yasaklı kelime listesine eklerim, **** diyebilirsin anca.Robin'e yanlış yapmayacaktın
Ekleyebilirim ama oraya uygun bir panel olmadığı sürece sırıtır.Robin'in arkasına Chopper'ı ekler misin ?
Kim küstürdü seni.Enmayla bile bir hiç.
Zoro'ya alındım. Çok ayıp etti.
Bilmiyorum Big Mom, Kaido'nun base haline öyle tepki vermez gibi geliyor bana. Bildiğin Hulk'a bağladı orada Luffy.Bilemiyorum. Kaido ne kadar ciddiydi ki şu vakte kadar. Hani defans için koka bastığını görsek sana bir nebze hak vereceğim de, bildiğim kadarıyla onu bile yapmadı. Normalde 1v1 base Kaido böyle davranmazdı ki. Bagualara devam eder, kombo saldırılar yapardı.
Bu yasak sadece benim için mi geçerli olacak ?Robin adını yasaklı kelime listesine eklerim, **** diyebilirsin anca.
Uygun panel bulunur yaEkleyebilirim ama oraya uygun bir panel olmadığı sürece sırıtır.
Kaido mazoşist dayak yemekten hoşlanıyor. Ama Luffy sağlam gömmüş katılıyorum.Fakat etkisi zoro kadar olmuyor çünkü kılıç önemli ejderler karşısında.Luffy bence gölü hazırlayacak öldüren zoro olacak gibi gol at diye orta açacak yani.Bilmiyorum Big Mom, Kaido'nun base haline öyle tepki vermez gibi geliyor bana. Bildiğin Hulk'a bağladı orada Luffy.