Bölüm böyle çıksaydı, orta yerine kötü'ye basardım.Ufak bir oynamayla bölüm güzelleşti.
Bölüm böyle çıksaydı, orta yerine kötü'ye basardım.Ufak bir oynamayla bölüm güzelleşti.
Meyve yedirilmiş Enma'nın ödülü ne kadar olabilir acaba?Enmayı tayfaya alalım artık.
Rezil etmişsin bölümü.Bölümün ruh sağlığını yükselttim Smoker bey. Daha ne olsun?
Haki bitme meselesini pek düşünme. Fiziksel anlamda su anki G4 daha üstün geliyor insan form Kaido'dan. Tabi balyoz işi hala sıkıntı.Sen karıştırdın galiba.
G4, kaidonun insan hali ile yüz yüze çarpısabilir mi?
Kaido vur bana deyip tüm atağı alıp luffyye karışmazsa alabilir.Haki bitme meselesini pek düşünme. Fiziksel anlamda su anki G4 daha üstün geliyor Kaido'dan. Tabi balyoz işi hala sıkıntı.
Kaido vur bana deyip tüm atağı alıp luffyye karışmazsa alabilir.
İçten patlamalı kullanabiliyorsa Ejderha haline daha güçlü bir etki de yapar. Kullanmasa bile yapabilir. Şimdi sen, base form Kaido şuan G4 Luffy'ye kaybeder mi diyorsun? Hani yüzde 100 ciddi olsa?Acaba, Kaido'nun insan hali G4 ile yüz yüze çarpısabilir mi? Yani fiziksel anlamda sanki G4 Luffy şu an daha güçlü gibi. Kaido'nun normal halinin yumruk ile Ejderha haline aynı etkiyi yapabileceğini düşünmüyorum nedense.
Oda önce Zoroya seiryuu yediririm diyo sonra vazgeçiyo kılıca veririm gücü diyo, Oda bile anlamış bütün işin Enmada olduğunu. Zoro ile Enma arsındaki ilişkinin Spandam ile Funfreed arasındaki ilişkiden farkı kalmadı bu noktadan sonra. Zoro nasıl bi ezikse mangaka Sanji yüzme meyvesi verirken Zoroya mithik zoan veriyo.Meyve yedirilmiş Enma'nın ödülü ne kadar olabilir acaba?
Robin'in arkasına Chopper'ı ekler misin ?Ufak bir oynamayla bölüm güzelleşti.