İşte diyorum. Kılıç efsaneyse kendisi iş yapsın.Onu Big Mom'a söylesene. Kılıçtan değil, Zoro'dan kork diye?
En İyi 21 setten bu kadar korkan yonkou Muhtemeşem 12'lik setten bir kılıçla karşılaşsa dövüşme azmi kalmaz herhalde.
İşte diyorum. Kılıç efsaneyse kendisi iş yapsın.Onu Big Mom'a söylesene. Kılıçtan değil, Zoro'dan kork diye?
Şelaleye çıkmaya çalışmışlar başlarına daha ne gelsin.Acaba şu Bigmom korsanlarının şelaleye çıkmaya çalışırken başına bir şey mi geldi bir türlü varamadılar, ne biliyim Cp'lere denizcilere yada Karasakala falan mı denk geldiler.
Big Mom ile Kaido 3 gece dövüştü onlar anca çıktılar günler geçti. Ha deyince çıkılmıyor gibi görünüyor.Acaba şu Bigmom korsanlarının şelaleye çıkmaya çalışırken başına bir şey mi geldi bir türlü varamadılar, ne biliyim Cp'lere denizcilere yada Karasakala falan mı denk geldiler.
King bunlara kafa atmazken gayet güzel çıkıyorlardı yıl oldu çıkamadılar bir şüphelenmedim değilŞelaleye çıkmaya çalışmışlar başlarına daha ne gelsin.
Doffy, Enel, Coroco boi etmezler.Karşıda iki yonko değil de iki amiral olsa bizim taraf şimdiye on kere pert olmuştu.
Change my mind.
Maşallah Reis akıyor gerçekten, adam asfalta çevirmiş koskoca yonkouyu drift atıyor.Killer efsanesi mi doğuyor yoksa