Onu Big Mom'a söylesene. Kılıçtan değil, Zoro'dan kork diye?Zoro kılıcı bıraksın kılıç kendisi çarpışsın o zaman.
Onu Big Mom'a söylesene. Kılıçtan değil, Zoro'dan kork diye?Zoro kılıcı bıraksın kılıç kendisi çarpışsın o zaman.
Önce Enma'yı kullanabileceğini göstersin de, ondan sonra tartışın...Killer'a versin ondan da korkarlar. Adam kombo yapıyor. Enma ile yapsa o saldırısını Kaido ölmüştü şuan.
Vallaha haklısın. Şöyle Kaido'nun ağzına acılı boshi atsa Kaido'nun gücü yarıya iner. Ki yazdığımda ciddiyim.Usopp'un çıkmasına gerek yok. Aşağıdan bir koydu mu sesi çatıdan yankılanır aslan parçasının.
Valla enma p.up mı konusu, mihawk da haki var mı seviyesinde olduğu için çatı konusu kadar komik değildi. Ki ben zoro fanı olsam yine aşağı da kalıp 1 vs 1 atmasını isterdim. Çünkü bu arc da seviyesi belli olmayacak. :/Var, Luffy yumruk atıyor.
Zoro da çatıya çıkamıyordu anca Who's Who alıyordu? Var mı ötesi? Hadi enma power-up dğeil diyenler yanıldı, siz de yanıldınız. xd
Ben elini fazla kirletmeyen bir tarz bekliyordum ondan o etkiledi beni. Dediğin gibi illaki çıkarır bir şeyler uyanış falan.Şekil olarak fena değil de icraat ne olacak işte. Dev kılıcı alır belki ama Killer'ın saldırısıyla kılıcın büyüklüğünün önemli olmadığını görüyoruz : ))
Dediğin gibi ekstra bi meyve özelliği çıkartması daha iyi olur.