Tam bir suikastçı. Çok beğendim reisi.Maşallah Reis akıyor gerçekten, adam asfalta çevirmiş koskoca yonkouyu drift atıyor.
Tam bir suikastçı. Çok beğendim reisi.Maşallah Reis akıyor gerçekten, adam asfalta çevirmiş koskoca yonkouyu drift atıyor.
Ben sana olanı söylüyorum, sen gelmiş felsefe yaparak üste çıkmaya çalışıyorsun. Olan ortada kardeş. Big Mom'ın Zoro'dan değil de kılıçtan korkmasını açıklayamıyorsan laf salatası yapıyorsun demektir.İşte diyorum. Kılıç efsaneyse kendisi iş yapsın.
En İyi 21 setten bu kadar korkan yonkou Muhtemeşem 12'lik setten bir kılıçla karşılaşsa dövüşme azmi kalmaz herhalde.
Şu an bu yaptıklarını Killer değil Kid yapsa Luffye denk görülürdü :S Kaptan olmamanın dezavantajları, 5. diyebiliyoruz anca xdMaşallah Reis akıyor gerçekten, adam asfalta çevirmiş koskoca yonkouyu drift atıyor.
kaidoya zarar veren bir kılıç sonuctaKaido'yu yenmek için diğer yonkouların yaptıkları.
BM: Evlilik yoluyla aileleri genişletip, devlerle anlaşma yolu aramak
Shanks: Güçlü bir tayfa toplayıp, hükümetle ilişki kurmak
Teach: Meyve hırsızlığı yapıp, hainlik kovalamak
Bu kadar uğraşacaklarına Enma'yı bulup Kaido'nun üstüne yürüseler yetermiş. Kılıç işi çok abartı oldu. Sırf kılıca bu kadar anlam yüklenmemeliydi.